mianda Postat Aprilie 1, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2019 La 15 ani si ceva mai face ce-i spui tu? Nici nu stiu unde sa clasific informatia. Oare e de bine sau de rau? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Aprilie 1, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2019 In acest mod se trezesc și vecinii.Ce copil incepe dimineata devreme cu teme? Nerealistic. Eu nu gasesc nerealistic pentru ca stiu multi copii care fac asta.Scoala primara incepe la 8:50 , secundara la 8:30 .Copiii vostri ce fac dimineata pana merg la scoala? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat Aprilie 1, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2019 Pai ce naiba sa faca : se scoala, se spala, mananca. Tot la 8h30 incepe. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qarina Postat Aprilie 1, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 1, 2019 Mr T. -13 - da stingerea la 9 seara si la 7.30 abia abia se taraste afara din pat, dupa 10 min de strigat eu la el. La 8 iese din casa si merge la autobuz... in weekend daca nu e la computer, e in pat, daca las dupa el Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Aprilie 2, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2019 (editat) La 15 ani si ceva mai face ce-i spui tu? Nici nu stiu unde sa clasific informatia. Oare e de bine sau de rau? intebarea imi este adresata mie? Daca da, iti raspund ca in propprte f ridicata face ce I spun, avem o relatie f buna ...Ce e rau in asta?La 15 ani nu mai are nevoie / nu trebuie sa asculte de sfatul parintilor? Editat de Aprilie 2, 2019 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Aprilie 2, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2019 Pai ce naiba sa faca : se scoala, se spala, mananca. al meu la fel, mai dormiteaza 10 min pe canapea sau repeta pt vreun test( daca are) sau se cearta cu fratii .Pleaca la 7.25 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Aprilie 2, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2019 A mea (16 ani) se baga la culcare cand ii e somn, asa a facut mereu. Daca nu ii e somn, se foieste in pat.Noi 2 zile pe saptamana ne trezim la 6 si 3 la 6.30; are scoala 2 zile de la 7.40 (pana la ora 18, cu o ora pauza de masa) si 3 zile job de la 8 (pana la ora 17, cu o ora pauza de masa). Cateodata este obosita, dar tot nu se culca mai devreme de ora 10pm. Vineri si sambata sta mai mult (ea se uita la diverse reportaje, documentare sau citeste). De ani buni isi face singura programul. La internet nu a avut niciodata restrictie, iar de controlat eu nu o controlez. Avem o relatie ft buna, suntem ft apropiate, vorbim despre orice. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepco Postat Aprilie 9, 2019 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2019 Copiii vostri ce fac dimineata pana merg la scoala? ce comica esti. :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.