Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Concediul de vara - unde mergeti?

Recommended Posts

• Administrators

Acus se apropie vacanta de vara a copiilor si o data cu ea, vine si concediul binemeritat al verii.

Unde planificati sa il faceti? In ce directie ? Spre ce locuri? Va e dor de munte, mare, arta, gratar, terase?

- ce recomandari aveti pentru aceasta vara?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Fleur, tocmai m-am intors, in seara asta, de la Sovata. Sunt placut impresionata de cat de mult s-a schimbat statiunea!. Trasee prin padure, toate marcate, punti si poduri de lemn (deliciul copiilor, sa tot traverseze pe ele), parc de aventuri, tiroliana, mancare buna, Praidul aproape (si curse regulate Sovata - Praid).

Ce sa mai vorbim, nu am stat decat 3 zile, dar sigur ma voi intoarce (nu mai fusesem in Sovata de aprox. 10 ani).

Ioana

Editat de

Ioana, multumesc pentru informatii.

Noi am fost in Sovata in 2015, in trecere dupa ce facusem Teansfagarasanul. Am ajuns seara si am plecat a doua zi la pranz. Am vizitat doar statiunea si ne a placut f mult, Mai ales lacul, Ursu cred ca se numeste, cu apa sarata. Si era o atmosfera asa frumoasa, de plaja, te credeai la mare.Hotelurile aratau f bine, in schimb noi am stat la " pensiune" la o batranica. Tare frumos a fost, asa am fi stat o saptamana macar. Ne am promis ca vom reveni.

• Administrators

Noi am facut anul trecut un tur foarte frumos prin ROmania si ma bucur tare ca l-am facut si ca am reusit sa ii arat frumusetea tarii copilului meu. 

Cred ca fiecare familie de romani din tara si diapora trebuie sa faca un tur al Romaniei cu copiii pentru a le arata frumusetea tarii proprii.

Ah, sigur ca pot recomanda un restaurant: Dracula Club, chiar in parc, langa Lacul Ursu. Ceva de vis - ciorba de fasole, friptura pe piatra incinsa...

Si recomand si traseele prin padure, dupa-aceea. In pas alergator!  [:D]  da, multe hoteluri si vile au fost renovate, inclusiv imensul complex Danubius, preluat de un investitor ungur si transformat de la 2 la 4 stele, cu centru spa, cu tot ce trebuie.

In perioada aceasta ratele de pe lac au puisori. Nu i-am mancat, i-am admirat doar!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...