Ioana_Pos Postat Mai 31, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2017 Eu m-am intors de vreo saptamana dintr-o minunata excursie (vorba vine) in Spania. Am stat in Valencia, in Alicante si in Benidorm (care, din motive de scleroza, s-a numit "Biendormir" pana am ajuns acasa si-am invatat si eu cum ii zice). Valencia - frumoasa, Alicante - superba, 'Biendormir' - brrrrrrrrr...... lunga poveste. Imi tot fac curaj sa detaliez, dar recomand cu toata caldura Alicante. E o minune. Valeu, ce ai patit in Benidorm? Eu am mers acolo cateva zile in 2006 dar in afara de ceva pietroaie imense in apa nu am ce sa ii reclam. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Mai 31, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2017 Acum suntem in Mallorca. In iulie-august o sa mergem in Ro si in functie de cate zile de concediu pot sa imi iau eu o sa ne ducem cu fetele pe undeva- ele cred ca ar vrea mare, dar eu nu stiu daca mai pot sta in caldura asa mare. Si in Mallorca la 27 de grade mi se pare cald. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Mai 31, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2017 Daca nu aveti idei, daca a intervenit ceva neprevazut, daca soacra s-a anuntat in ultima clipa ca e cu bagajul la usa gata sa vina si ea, daca (lista e deschisa...).......... va astept la bere Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nana01 Postat Mai 31, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2017 Valeu, ce ai patit in Benidorm? Eu am mers acolo cateva zile in 2006 dar in afara de ceva pietroaie imense in apa nu am ce sa ii reclam.Statiunea e absolut unica - n-am crezut ca exista asa zgarie nori in Europa, si pe tarmul marii. Dar nu stiu de e un obicei al locului sau am nimerit noi in plin sezon pre-nunti, toti, dar TOTI turistii erau britanici veniti pentru petrecerea burlacilor / burlacitelor. Asa dezmat in viata mea nu mi-am imaginat ca e posibil. Am crezut mereu ca stereotipul ala cu britanicii care beau mult e... un stereotip. Daca nu este, inseamna ca toti aia de o fac au ales sa vina atunci in Benidorm. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Mai 31, 2017 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2017 Daca nu este, inseamna ca toti aia de o fac au ales sa vina atunci in Benidorm. Nope, doar vreo 20%. Inca vreo 20% sunt acum in Mallorca si restul in Ibiza. dar da, se pare ca cea mai reusita petrecere a burlacilor/ burlacitelor este aia cand te imbeti de nu mai stii cine esti Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 31, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 31, 2017 Ella - ce calatoare esti! Te invidiez! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Iulie 12, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 12, 2017 Buna dimi,Ne-am hotarat in vara sa dam o,fuga pana la Venetia. A fost cineva acolo? Impresii si recomandari? Cazarea o avem asigurata. Probabil o sa alocam o zi si pt Murano, Burano.A ti luat suveniruri de acolo? Am citit ca ar fi destul de scumpe. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marox Postat Iulie 14, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2017 Judoka, de pe insula Murano mi-am luat un ceas de mina in 2007 cu 15 euro. Imi placea designul si am zis ca macar pina ajung acasa sa ma tina, ca la pretul asta nu aveam mai multe pretentii. Ei bine, il folosesc si-n ziua de azi, a trebuit sa schimb doua curele, dar el merge...ceas! Mie mi-a placut enorm Venetia, e o atmosfera speciala! Cel mai mult am apreciat sa merg pe jos. Cind am ajuns prima oara am fost surprinsa sa descopar ca nu e tot orasul pe apa, ca de fapt il poti traversa si pe uscat, numai ca sint enorm de multe poduri. E asa, ca un labirint urias, unde o strada se poate termina in apa si in loc de masini parchezi barci. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marox Postat Iulie 14, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 14, 2017 Noi ne-am intors din vacanta pe anul asta. Circuit (facut de noi, nu excursie organizata): muntii Jura din Franta - traversat Elvetia pina la cascada Rinului (RheinFall) cea mai mare cascada din Europa - lacul Constance (Bodensee) cu insula Mainau - Padurea Neagra - traversat Germania spre nord si o particica din Franta- valea rîului Mosel si Trier- Luxembourg si inapoi in Fr. Valea Mosel-ei nu e atit de cunoscuta ca valea Rinului, dar daca aveti ocazia nu o ratati pentru ca este foarte frumoasa. Recomand si vinul care-l fac acolo - alb, aromat, lejer, tocmai bun o pahar rece cu prietenii intr-o seara de vara. Inca o idee de "vizita". Am descoperit pur intimplator (pentru ca am trecut pe acolo si-am vazut panoul), in Germania, aproape de granita cu Franta, intr-un orasel numit Zweibruken, un centru comercial cu o gramada de magazine de firma - Armani, Versace, Karl Lagerfeld, Diesel, Converse, Mango, Nike, Adidas, etc. Reducerile sint consistente. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Iulie 15, 2017 Raport Distribuie Postat Iulie 15, 2017 Judoka, de pe insula Murano mi-am luat un ceas de mina in 2007 cu 15 euro. Imi placea designul si am zis ca macar pina ajung acasa sa ma tina, ca la pretul asta nu aveam mai multe pretentii. Ei bine, il folosesc si-n ziua de azi, a trebuit sa schimb doua curele, dar el merge...ceas!Marox, merci de idei, vazusem ceva de genul 100 de euro o vaza, 30 un colier. Din toscana cand am fost am luat lucruri practice seturi colorate de cutite, cutiuta de bijuterii.In Venetia nu prea stiu unde o sa lasam masina, cat costa, un pass pt vaporetto n ar fi asa scump, 20 euro, dar noi suntem cinci pers. Frumoasa plimbare, m am uitat dupa Zweibruckenul asta, e departe de noi Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.