Administrators redactor Publicat August 9, 2017 Administrators Raport Distribuie Publicat August 9, 2017 dupa o pauza de lectura cu o lungime de care mi-e rusine ... mi-e dor de niste lecturi de vara. As vrea sa citesc iar pentru ca o carte buna te umple de energie si iti inbogateste sufletul. Asa ca, astept recomandari pentru minutele de respiratie a sufletului. Ce carte si de ce citim in aceasta vara? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liliann Postat August 9, 2017 Raport Distribuie Postat August 9, 2017 Din ce am citit anul acesta, pot spune ca mi-au placut : O zi din viata lui Ivan Denisovici, Casa cu sapte frontoane, Egipteanul, Ratacirile fetei nesabuite, Sapiens. Scurtă istorie a omenirii (pe asta inca nu am terminat.o). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat August 9, 2017 Raport Distribuie Postat August 9, 2017 Este deja subiectul Citim, cap. 3, dar ma rog, nu strica Inca unul, dedicat lecturilor de vara, implicit de vacanta, Mai usurele. Scriam acolo si repet aici ca am citit: Vital Signs, o carte De actiune Al carui autor nu l am retinut. Subiectul e intrigant...Mai ales pt noi care activam pe dc si urmarim atatea discutii despre FIV uri...o conspiratie in spatele unor clinici de fertilitate. Cartea e bine scrisa si tine in priza pana la final. John Grisham, The sycamore row, in still lui specific, cu actiune juridica. Inca nu am terminat-o. Si urmeaza la rand Margaret Atwood, A handsmaid' s Tale. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat August 9, 2017 Raport Distribuie Postat August 9, 2017 Uitasem, am mai citit Mark Levy, L' horizon à l' envers, e intre SF si roman de dragoste, o lectura placuta de vara. Autorul are multe alte titluri, cred ca voi mai citi de el. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat August 9, 2017 Raport Distribuie Postat August 9, 2017 Fleur, citeste si Et si c'était vrai... de Marc Levy. Tare mult mi-a placut : dragoste si sf :). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat August 9, 2017 Raport Distribuie Postat August 9, 2017 Mcoca, merci [flo2] . Chiar vazusem multe alte titluri ale lui la sfarsitul volumului si nu stiam ce sa aleg.Imi fac lista pt biblioteca cu M. Atwood si M. Levy. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat August 9, 2017 Raport Distribuie Postat August 9, 2017 Eu m-am apucat de recitit seria Fundatiei lui Asimov :)dupa aceea vreau sa reiau si Robotii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat August 10, 2017 Raport Distribuie Postat August 10, 2017 Eu am pus mâna pe un volum de mici pastile / povestiri de Alexander Hausvater, ”Ce dacă”. Delicioase. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat August 10, 2017 Raport Distribuie Postat August 10, 2017 (editat) Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastra și a dispărut de Jonas Jonasson. Pt ca e o carte savuroasa, plină de umor și fantezie. Povestea servitoarea de M Atwood dar e o carte care te atinge adânc. Nu e ceva de relaxare. Editat de August 10, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat August 10, 2017 Raport Distribuie Postat August 10, 2017 Fausto Brizzi - 100 de zile de fericire Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.