Fleurdelise Postat August 12, 2017 Raport Distribuie Postat August 12, 2017 Mi seepar usor ridicole si prenumele- diminutive masculine, gen Mugurel, Bradut, Puiu, Bebe...Mai greu sa le porti ca om matur. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexina Postat August 13, 2017 Raport Distribuie Postat August 13, 2017 Am eu un vecin Mugurel. Culturist. Abia intra pe usa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat August 24, 2017 Raport Distribuie Postat August 24, 2017 Eu am cunoscut demult un domn in varsta pe care il chema Ciresel (de la cireasa) - prenumele adica. Avea vreo 60 de ani cand l-am cunoscut, iar colegii de serviciu i se adresau cu dl. Ciresel. Evident nu-l deranja cu nimic, pentru ca si pe fata lui a numit-o Ciresica, si ea avea vreo 40 de ani cand am cunoscut-o. Erau, culmea, amandoi foarte inalti si bine facuti, asta ca sa fie tacamul complet. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.