clemence Postat August 14, 2017 Raport Distribuie Postat August 14, 2017 M3ryro, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si va bucurati de ea! [artif] [artif]O casuta plina de vesti bune si de bebei sanatosi! Pup toate fetele! [flor] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velvet Postat August 14, 2017 Raport Distribuie Postat August 14, 2017 Piscotel pup si eu si pe Saricica Spalacila al meu e singurel si mai sta asa pana la finalul lunii.o sa recuperez dupa,o sa-l pup nonstop,cu forta,ca altfel nu vrea clemece Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piscotel135 Postat August 14, 2017 Raport Distribuie Postat August 14, 2017 Of, bietul de el, Velvet. Dar presupun ca trece cineva sa-i dea de mancare sau sa-i schimbe apa. Ce se va bucura cand te vei intoarce :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clemence Postat August 14, 2017 Raport Distribuie Postat August 14, 2017 Velvet, concediu placut! [flor] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lore3 Postat August 14, 2017 Raport Distribuie Postat August 14, 2017 Fetelor, mi-au venit analizele de NK...insa imi prind urechile...nu stiu la ce trebuie sa ma uit...si din cate vad nu stiu nici cum sa pun poza de pe telefon...ma ajutati? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piscotel135 Postat August 14, 2017 Raport Distribuie Postat August 14, 2017 Lore, uita-te la procente.Daca vrei sa postezi de pe telefon, intai uita-te in partea de jos a paginii si acceseaza optiunea "Versiune Completa". Apoi accesezi butonul "Mai multe optiuni raspuns" si apoi poti atasa (choose file si ataseaza) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velvet Postat August 14, 2017 Raport Distribuie Postat August 14, 2017 Piscotel da,trece cineva pt bobitele lui pt boli,apa si curatarea litierei.se va bucura dupa ce ma cearta minim jum de ora [alcool] e greu singur,dar n-am e face.chiar ma afecteaza ca il las singur atata timp,dar n-am alternativa. clemence multumesc [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piscotel135 Postat August 15, 2017 Raport Distribuie Postat August 15, 2017 Stai linistita, Velvet! Animalele au suflet mare, te va iubi si mai mult la intoarcere :). Sa ai o vacanta frumoasa, sa te relaxezi si sa-ti incarci bateriile! La multi ani Mariilor/Marianilor, daca va sarbatoriti azi. Stiu ca unii se sarbatoresc doar pe 8 Sep, dar sigur mai sunt si oameni care isi serbeaza onomastica azi :)! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velvet Postat August 15, 2017 Raport Distribuie Postat August 15, 2017 neata multumesc Piscotel [flor] deja mi-e f dor de el.dar trebuia sa plec,macar pt cateva saptamani... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ligiutza27 Postat August 15, 2017 Raport Distribuie Postat August 15, 2017 Neatza fetelor. Zii placuta tuturor. Nu mai stiu cine ma intrebat cat aveam TSH inainte de fiv 1. Am cautat si era 1.98. Acu ma intreb dc creste asa rau? Adica sa cam dublat in 8 luni....se poate sa si scada dc nu iei tratament? Sau exista cumva un tratament naturist? Ma gandeam sa il fac din nou in septembrie.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.