Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de Aprilie 2018

Recommended Posts

• Administrators

Bine ati venit pe pagina: Buburuze de Aprilie 2018, locul de intalnire al mamicilor care asteapta sa nasca in Aprilie 2018!

Linkuri rapide:  GRUP | Lista DPN | Rugaciuni | Cum se citeste o ecografie | Albume | Grup FBhttp://www.desprecopii.com/Images/iconita-FB.jpg

aprilie-2018-mare-dc.jpg

La desprecopii.com oferim posibilitati multiple pentru gestionarea grupului de mamici:
- Discutiile publice se desfasoara in cadrul acestui subiect. Un subiect care o sa devina un subiect maraton la care scriem zi de zi. Putem sa pune poze, linkuri si ne folosim de subiectul public ca sa recrutam si alte mamici ca noi.
- Discutii private vom putea avea in cadrul GRUPULUI
- Tot in cadrul GRUPULUI putem avem: albume, evenimente, linkuri utile, sondaje, video-uri, wiki, sondaje, intrebari si raspunsuri (Q&A)
- In curand in cadrul GRUPULUI: liste diverse, Wiki, Albume Video, Evenimente Extinse, Date de nastere, si multe altele

http://www.desprecopii.com/Images/iconita-FB.jpg Grupurile oficiale de facebook create de DC sunt cele care au urmatoarele avantaje:
- incercam sa taiem spamul
- va invitam la concursuri
- va oferim informatii despre sarcina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Multumesc, Tamia, si sarcina usoara tuturor!

La mine e un pic mai complicat, dar pana acum totul a decurs fara probleme, si sper sa fie la fel in continuare. 

Am trombofilie ereditara (MTHFR homozigot) si fac tratament cu Clexane din saptamana 6. Totul bine la eco saptamana trecuta, si urmatorul control peste doua saptamani pentru morfologie si dublu test.

O zi buna!

Buna seara... si bine v-am gasit. Numele meu este Maria, am 31 de ani si sunt insarcinata in aproape 10 sapt. DPN este 19 aprilie. Am o fetita de aproape 1 an si 10 luni. In timpul sarcinii cu prima fetita m-am inscris pe acest forum unde am cunoscut niste mamici exceptionale...am creat apoi un grup pe o retea de socializare (grup secret) si tinem legatura si acum...zilnic postam ce fac copilasii nostri...poze...sfaturi. Mi-ar placea enorm ca acum la a doua sarcina sa intalnesc la fel...mamici cu care sa tin legatura si cu care putem dezbate subiecte diverse. 

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...