Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clasa a Va 2017- 2018

Recommended Posts

Hi, parinti pe ai caror copii se face experiment de 5 ani!

Cum este la voi in clasa a Va?

Noi am inceput cam ciudat.... Au foarte multe teme, chiar si muzica.

Profesorii sunt ciudati, in loc sa ii atraga spre scoala, i-au speriat din a 2 a zi....nu invata, au nota 2, nu scriu tema, au nota 2, pentru orice au nota 2

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu e chiar asa rau ... in afara lipsei manualelor. Noi suntem la colegiu/ liceu iar profesorii par a fi mai intelegatori decat ne-am asteptat. Asta cu nota proasta daca nu sunt cuminti e si la noi (nota 4 nu 2 insa) dar copii inteleg ca e la modul declarativ.

Teme par a fi mai multe la mate ... 2 pagini din compendiul acela ... insa nu par a fi sufocati. Inca!

Editat de

La noi a fost foarte bine in prima saptamana. Se pare ca ma avut noroc de profesori buni (sper sa imi mentin parerea aceasta pana la sfarsit  [flo2] ). Teme au avut, pana acum, la romana (o compunere si propozitii cu ortograme) si mate (din compendiu), cantitate mai mult decat decenta (probabil nu au vrut sa ii sperie din prima) si au dat un test la istorie (profesoara a vrut sa vada ce isi amintesc din ce au invatat in clasa a IV-a). Asteptam cu interes sa vedem cum vor decurge lucrurile.

Si la noi a inceput ok clasa a V-a. Am ramas in aceeasi formula, tot la scoala particulara.

Deosebirea mare fata de anul trecut este faptul ca primesc teme zilnice la mate (2-3 exercitii pe langa ceea ce fac la scoala in orele de consolidare) in schimb au mai putin de facut in weekend. Sunt in perioada cu testele de evaluare (au dat la mate si romana, mai au la engleza si germana), m-am bucurat ca profesorii i-au incurajat (chiar daca punctajele au fost potrivite... asa ca dupa vacanta).

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...