Administrators redactor Publicat Octombrie 18, 2017 Administrators Raport Distribuie Publicat Octombrie 18, 2017 Parinti, voi ce parere aveti despre acest caz - al elevului din Cluj - care a fost dat afara de la ore din cauza parului lung? AIci cazul Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Octombrie 18, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2017 ... se pare ca e vorba despre un liveu catolic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Octombrie 19, 2017 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2017 Daca regulamentul scolii spune clar cit de lung poate fi parul, atunci baiatul trebuie sa se tunda sau sa schimbe scoala. Daca nu precizeaza atunici nu au ce sa ii faca, in teorie. In practica s-ar putea sa il sicaneze. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natalia_nica Postat Octombrie 19, 2017 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2017 Pe mine un asemenea caz ma revolta maxim, mi se pare de o ipocrizie fara margini (vezi calitatea slaba a invatamantului romanesc, dar scoala este ofensata de parul lung al acestui elev). Regulamentul spune (daca minte presa, mint si eu) ca trebuie sa ai imagine decenta. Am vazut si poza baiatului si nu am gasit indecenta. Bravo parintilor pentru sustinere!Daca ma gandesc bine, profesorul de chitara al baiatului meu ar trebui scos din scoala (are parul cam ca elevul de mai sus). Sau si mai fain: Einstein nu are valoare pentru ca avea parul lung! P.S. Ma intreb de ce oare nu sunt alte comentarii la subiect, noi l-am dezbatut in casa cu toata familia (bine, toti eram de acord :D ) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Octombrie 19, 2017 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2017 Pai ce comentarii sa mai fie? Daca nu e specificat, baiatul e cit se poate de decent si foarte bine ca nu se lasa. Sper doar sa nu se razbune vreun profesor pe el ca i-a sfidat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Octombrie 19, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2017 Intr-adevar, am vazut si eu poza baiatului si nu mi se pare ceva anormal. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Octombrie 19, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2017 Acum sa va povestesc si eu din casa.Baiatul meu Andrei ... care e si cantaret ... Andy van Pop are parul destul de lung si poarta (stati nu va socati) coc. El ii spune 'bun' Scoala la care merge - este extrem de constipata si conservativa - e britanica.Desi au fost scandaluri cu alt baiat care avea parul verde si l-au trimis acasa ... baiatului meu nu i-au spus inca nimic oficial... sa vedem cat tine minunea. [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingridnen Postat Noiembrie 15, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 15, 2017 vorbim de o scoala confesionala, o scoala catolica. In momentul inscrierii, se semneaza un regulament. Daca nu te simti in stare sa-l respecti, nu te obliga nimeni sa-l semnezi si sa te inscrii in scoala respectiva.Sant atatea alte scoli unde poti purta plete, coc de samurai sau cercei in gingii Ingrid si Cristi 14 ani Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Noiembrie 15, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 15, 2017 cu toate acestea, inca mai exista profesori care au impresia ca suntem pe vremea comunismului, cand baietii n-aveau voie sa aiba parul lung...http://planetapamant.com/2017/11/11/ca-n-vremurile-cand-militia-te-baga-la-duba-si-te-tundea-doi-elevi-din-ploiesti-tunsi-de-profesoara-de-matematica-parintii-s-au-scandalizat/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana mica Postat Noiembrie 15, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 15, 2017 (editat) Corina, pe mine m-a deranjat reactia profesoarei mai mult decat incidentul in sine. Total nepedagogic, facand abuz de pozitia ei si neintelegand de ce nu e deloc ok sa procedezi asa :( http://adevarul.ro/locale/ploiesti/profesoara-matematica-tuns-doi-elevi-declasa-vii-a-fata-colegilor-daca-lelispeste-suvita-perisor-nu-inseamna-schimba-imaginea-1_5a09c4ad5ab6550cb81debaf/index.html Editat de Noiembrie 15, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.