Administrators redactor Publicat Octombrie 25, 2017 Administrators Raport Distribuie Publicat Octombrie 25, 2017 buna tuturor, Am o intrebare. Stiu ca pentru Tailanda si Indonezia sunt recomandate o serie de vaccinuri (inslusiv pentru adulti)DTP (rapel) si vaccinul anti hepatita A.Pentru cei care au fost in zona, voi cum ati procedat? va multumesc anticipat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Octombrie 25, 2017 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2017 Cea mare a mea și-a dorit și s-a vaccinat contra hepatita A. Noi restul nu ne-am vaccinat Pt nimic, am fost de doua ori in Thailanda. Soțul a avut un accident acolo, a stat la intensiv deci ar fi avut “șanse” sa ia ceva dar a fost Ok. Toti avem însă vaccin contra hepatita B. Am fost a doua oară împreuna cu mama și cu sora mea, nici ele nu s-au vaccinat. Dar asta nu înseamnă ca voi sa nu va vaccinați :). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Octombrie 25, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2017 Mihaela, cred ca am facut un vaccin contra hepatitei B insa acum vreo 20 de ani - oare mai e valabil? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Octombrie 25, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2017 mihaela - omg, sotul tau a stat la intensiv acolo? A fost ceva din cauza calatoriei? E bine acum? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Octombrie 25, 2017 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2017 Accidentul a fost acum 7 ani, 8 imediat. Un accident stupid cu un tuktuk, a căzut in viteza și a dat cu capul intr-un Șanț betonat. Era singur. A fost o trauma cumplita. Putea sa moara pe loc. A avut noroc, a scăpat chiar și fără operație. Ruptura craniană și un hematom care s-a retras singur, plus ceva probleme cu urechile care s-au vindecat. Da, e Ok acum, n-au fost urmări ca norocul. Am avut noroc de o pereche suedez-thailandeza care au fost acolo și a sunat ea la salvare. Eram intr-un sat in Thailanda, la 20 km de Pattaya. Salvarea (o camioneta de fapt) era din sat, thailandeza le-a zis sa îl ducă la spitalul privat din Pattaya. Nu îți spun cum am mers, el in camioneta in spate pe o targa și cel care venise cu șoferul striga la intersecții sa ne lase sa trecem. Luni de zile am auzit sirena care ma asurzea. A fost o experiența cumplita, dar totul e bine când se termina cu bine... Dar cel mai important ca nu a luat nicio alta boala de acolo. Spitalul foarte curat și personal de excepție, spital privat cum am zis. Apropo de vaccinuri, cel mai bine sa intrebi un medic. La noi este secție specială Pt vaccinuri, in vederea călătoriilor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Octombrie 25, 2017 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2017 Intrebati la medicul de familie,el stie ce trebuie facut,ce rapel sau vaccin. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Octombrie 25, 2017 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2017 Si noi am fost in Thailanda si nu am facut vaccinuri suplimentare (oricum noi sintem cu rapel DTP la zi). Nu ni s-a recomandat de la medic sa ne facem vaccinuri suplimentare pentru Thailanda si nici Malaysia. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Octombrie 25, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2017 medicul nostru de familie nu are cum sa stie ce vaccinuri am facut noi de-a lungul vietii - ca nici noi nu mai stim. Nu stium cum e cu DPT - trebuie si noi sa il refacem? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Octombrie 25, 2017 Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2017 DTP este cel care include anti-tentanos (eu asa stiu)? Se reface la 5-10 ani. Eu si sotul avem in portofel un card care ne indica data cind expira. Copiii stiu exact cind sint vaccinanti pentru ca am carnet de vaccinuri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Octombrie 25, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2017 fain asa - eu si sotul meu am pierdut aceste date Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.