irbo Publicat Octombrie 27, 2017 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2017 Fetelor pls daca v-ati lovit de problema asta aveti idee care este regimul pt steatoza hepatica medie (ficat gras)? Sotul meu are acest diagnostic, am tot rasfoit netul dar citesc informatii contradictorii si sunt in pana de idei. Nu stiu ce are voie si ce nu sa manance (inca nu am ajuns la gastro), sunt in completa pana de idei legat de retete. eventual stiu eu daca stiti ceva carti, linkuri utile cu retete, etc? ms mult Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Octombrie 27, 2017 Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2017 buna, cred ca e nevoie de cat mai putine grasimi si multa miscare. sanatate multa! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Octombrie 27, 2017 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2017 cred ca cel mai in masura sa alcatuiasca o dieta este un medic nutritionist. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Octombrie 27, 2017 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2017 Buna,dieta slaba in prajeli si zaharuri, controlul greutatii, miscare, ceai de papadie si anghinare.Exista si suplimente alimentare, cel mai bine recomandate de medic. http://m.acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Diete/dieta-pentru-persoanele-cu-ficat-gras_8206 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 1, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2017 Intamplator am dat azi peste fitzuica care i s-a dat lui barbata-miu pentru steatoza. Mi-am amintit de subiectul asta si poate va va ajuta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.