Administrators redactor Publicat Octombrie 29, 2017 Administrators Raport Distribuie Publicat Octombrie 29, 2017 Am citit acum 2 zile - pe BBC - un articolas nostim despre obsesia romanilor cu usturoiul. Mi-a facut placere sa il citest. Da, si eu sunt obsedata cu ustoroi. [:-)))]De ce nu? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Octombrie 29, 2017 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2017 Fain articol. Avem si de ce sa fim obsedati de usturoi, e extraordinar de sanatos, iar gustul, ce sa mai zic, i' m addicted. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Octombrie 29, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2017 E un moment bun sa va spun ca anul trecut am fost cu niste prieteni americani la exact locul descris in articolul BBC - Conacul Bratescu - si vreau sa va spun ca in opinia mea este una dintre cele mai frumoase pensiuni-hotel din Romania!!! Un loc cu adevat special - cu niste patroni tineri, frumosi si speciali -care vor face din sederea voastra acolo - o amintire de ne-uitat. Iar daca mergeti acolo si spuneti ca aveti recomandare de la Desprecopii - veti primi un cocktail gratis! Pentru ca patronii stiu de DC :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natalia_nica Postat Octombrie 30, 2017 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2017 Fain articol :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.