Administrators redactor Publicat Noiembrie 16, 2017 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 16, 2017 Pentru ca sunt hotarata sa mai experimentez ceva pentru masa familiei - am cumparat dimineata un muschiulet de porc. nu stiu ce voi face cu el dar arata bine :) Deci - ce variatiuni exista pentru a-l gati? Ce fac cu el? Astept sfaturi de la gospodine. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 daca e din cel subtire eu il pun la cuptor, cu sare, piper, cimbru uscat, usturoi si ulei de masline. arunc inauntru 3 rosii in jumatate sau 2 ciorchini de rosii cherry cu tot cu ramurica, 2 cepe rosii taiate in jumatate si 5-6 cartofi necuratati, taiati in sferturi pe lung, asezonez bine legumele cu sare, piper si cimbru. stropesc si cu ceva vin alb. in 30 de minute e totul facut. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 Muschiulet sau muschi? Daca e muschiulet (subtire, fraged, maxim 500 grame) il prajesc in tigaie pe toate partile, nu mult. Il asezonez cu sare, piper, cimbruu si il pun intr-o tava in cuptor aruncand asupra lui zeama din tigaie. Se mai poate pune vin alb, unt. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 muschiulet de porc la cupor, impanat cu usturoi si sunca/slanina https://divainbucatarie.ro/2012/01/07/muschiulet-de-porc-impanat/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brilla Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 http://cullinaris.ro/muschiulet-de-porc-wellington/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 16, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 e un muschiulet de ala subtire. Rox si viv, suna bine ce spuneti acolo si pare simplu. Oare merge sa pun si cartofii odata cu el la cuptor? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 16, 2017 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 http://cullinaris.ro/muschiulet-de-porc-wellington/arata bine insa nu ma complic cu aluat. Asta e varianta pentru musafiri la masa nu pentru o zi de joi:) [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 eu asa ii pun, pentru ca muschiuletul e subtire, se face repede, cartofii taiati in sferturi sunt mai subtiri si se fac si ei in acelasi timp. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Noiembrie 16, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2017 daca e din cel subtire eu il pun la cuptor, cu sare, piper, cimbru uscat, usturoi si ulei de masline. arunc inauntru 3 rosii in jumatate sau 2 ciorchini de rosii cherry cu tot cu ramurica, 2 cepe rosii taiate in jumatate si 5-6 cartofi necuratati, taiati in sferturi pe lung, asezonez bine legumele cu sare, piper si cimbru. stropesc si cu ceva vin alb. in 30 de minute e totul facut.Nu-l prajesti deloc inainte? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.