Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Am un muschiulet de porc - ce fac cu el?

Recommended Posts

• Administrators

Pentru ca sunt hotarata sa mai experimentez ceva pentru masa familiei - am cumparat dimineata un muschiulet de porc. nu stiu ce voi face cu el dar arata bine :) 

Deci - ce variatiuni exista pentru a-l gati? Ce fac cu el? Astept sfaturi de la gospodine.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

daca e din cel subtire eu il pun la cuptor, cu sare, piper, cimbru uscat, usturoi si ulei de masline. arunc inauntru 3 rosii in jumatate sau 2 ciorchini de rosii cherry cu tot cu ramurica, 2 cepe rosii taiate in jumatate si 5-6 cartofi necuratati, taiati in sferturi pe lung, asezonez bine legumele cu sare, piper si cimbru. stropesc si cu ceva vin alb. in 30 de minute e totul facut.

daca e din cel subtire eu il pun la cuptor, cu sare, piper, cimbru uscat, usturoi si ulei de masline. arunc inauntru 3 rosii in jumatate sau 2 ciorchini de rosii cherry cu tot cu ramurica, 2 cepe rosii taiate in jumatate si 5-6 cartofi necuratati, taiati in sferturi pe lung, asezonez bine legumele cu sare, piper si cimbru. stropesc si cu ceva vin alb. in 30 de minute e totul facut.

Nu-l prajesti deloc inainte?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...