viviana Publicat Noiembrie 23, 2017 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 23, 2017 Imi puteti spune ce costuri intra in pretul manoperei?Ce se ia in calcul? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Noiembrie 23, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2017 Depinde de tipul activității prestate. Teoretic trebuie să acopere toate cheltuielile cu personalul, raportat la ore. Adică intră valoarea cheltuielilor cu salariile (total cost companie) și toate cheltuielile legate de forța de muncă. De ex. dacă firma trebuie să-și autorizeze personalul anual, costul autorizării se repartizează pe bugetul de ore lucrate și reiese un cost orar care se adaugă la costul cu salariile. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2017 DEci inra cheltuielile directe cu salariul. Si intra si cheltuielile indirecte cu salariul.Am inteles. Dar cand spune ca intra si profit 10% ce inseamna? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Noiembrie 23, 2017 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2017 E corect, intra si o cota de profit. Ca daca firma ar lucra pentru toti clientii la costuri directe si indirecte, ar lucra degeaba, si-ar acoperi cheltuielile si atat (scopul oricarei firme este sa faca profit). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2017 Mersi, Daniela. Azi am invatat foarte multe Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.