lili_mar Publicat Decembrie 10, 2017 Raport Distribuie Publicat Decembrie 10, 2017 Vreau sa fac o comanda online cu livrare in Bucuresti. Ma intereseaza un supermarket (m-am uitat pe site-urile de la Carrefour, Emag si Cora) si o florarie (nu neaparat acelasi site). Imi amintesc ca am vazut pe DC recomandata o florarie numele imi scapa acum...Pt supermarket, sunt si alte magazine care permit sa fac comanda aici si sa livreze acolo? Cat sunt de seriosi (dpdv calitate, timp de livrare, etc)? Ce recomandati? Daca sunt numai cele 3 mentionate mai sus, pe care il recomandati? Vreau sa fac o comanda de produse proaspete, nepreparate. Orice sugestie este binevenita. Multumesc. PS Rog moderatorii sa lase subiectul aici cateva zile (este mai vizibil) si apoi sa-l mute unde cred ei ca-i este locul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucutza1987 Postat Decembrie 10, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 10, 2017 Buna,Eu comand frecvent online de la Cora. Produsele au calitate ireprosabila, termen de valabilitate bun, legumele si fructele mereu de calitate buna. Livrarea dureaza cateva zile. Poti alege ziua si intervalul orar la finalizarea comenzii.Frecvent dau comenzi si pe emag insa pana acum nu am achizitionat produse alimentare ci doar electrocasnice, jucarii, scutece, etc. Livrarea la ei se poate face si in aceeasi zi contra cost.Cat despre florarii pt Romania eu folosesc Floria iar pentru livrari internationale Magnolia sau Floridelux.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lili_mar Postat Decembrie 10, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 10, 2017 Multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Decembrie 11, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2017 Si eu recomand Cora. Emag foloseste produsele MegaImage, de la care poti comanda acum si direct. Florarii: Magnolia imi place pentru ca poti face tu buchetul cum vrei, ai optiunea "creeaza buchet" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Decembrie 11, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2017 Si eu recomand Magnolia ptr flori. Am comandat de multe ori de la ei si am fost mereu multumiti. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Decembrie 11, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2017 Am facut comenzi la Carrefour : in general pt chestii grele : baxuri apa, cartofi, ulei, etc.Poti sa alegi intervalul orar, dar daca sunt aglomerati dureaza si patru, cinci zile. Am avut vreo doua comenzi care nu au fost complete si nici nu au anuntat.Daca faci comanda peste o anumita suma, livrarea e gratuita. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Decembrie 11, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2017 (editat) Si eu tot Magnolia pt flori, comand de multi ani la ei. Editat de Decembrie 11, 2017 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat Decembrie 11, 2017 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2017 Si eu tot Magnolia. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lili_mar Postat Decembrie 11, 2017 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2017 Multumesc tuturor pentru raspunsuri Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.