Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Intrebare

Recommended Posts

Vreau sa fac o comanda online cu livrare in Bucuresti. Ma intereseaza un supermarket (m-am uitat pe site-urile de la Carrefour, Emag si Cora) si o florarie (nu neaparat acelasi site). Imi amintesc ca am vazut pe DC recomandata o florarie numele imi scapa acum...

Pt supermarket, sunt si alte magazine care permit sa fac comanda aici si sa livreze acolo? Cat sunt de seriosi (dpdv calitate, timp de livrare, etc)? Ce recomandati? Daca sunt numai cele 3 mentionate mai sus, pe care il recomandati? Vreau sa fac o comanda de produse proaspete, nepreparate. Orice sugestie este binevenita. Multumesc.

PS Rog moderatorii sa lase subiectul aici cateva zile (este mai vizibil) si apoi sa-l mute unde cred ei ca-i este locul. 

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna,

Eu comand frecvent online de la Cora. 

Produsele au calitate ireprosabila, termen de valabilitate bun, legumele si fructele mereu de calitate buna. Livrarea dureaza cateva zile. Poti alege ziua si intervalul orar la finalizarea comenzii.

Frecvent dau comenzi si pe emag insa pana acum nu am achizitionat produse alimentare ci doar electrocasnice, jucarii, scutece, etc. Livrarea la ei se poate face si in aceeasi zi contra cost.

Cat despre florarii pt Romania eu folosesc Floria iar pentru livrari internationale Magnolia sau Floridelux.ro

Am facut comenzi la Carrefour : in general pt chestii grele : baxuri apa, cartofi, ulei, etc.

Poti sa alegi intervalul orar, dar daca sunt aglomerati dureaza si patru, cinci zile. Am avut vreo doua comenzi care nu au fost complete si nici nu au anuntat.Daca faci comanda peste o anumita suma, livrarea e gratuita.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...