Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Infirmiera la domiciliu Bucuresti

Recommended Posts

O sa spuneti ca sufar de sindromul lui Raducioiu, care nu mai stia româna dupa 6 luni in Italia, dar daca nu va intreb pe voi, atunci pe cine?! In România se deplaseaza infirmierele la domiciliu? Pe vremea mea :-)) nu-mi amintesc s-o fi facut.

Pe scurt, sotul meu s-a taiat la un deget. A fost cit pe ce sa atinga tendonul, l-a cusut doctorul, ok. Problema e ca i-a spus ca trebuie sa-l vada o infirmiera zilnic sau la 2-3 zile sa-i curete plaga si sa-i refaca bandajul. Cit timp e aici, in Fr, nu-i problema, dar ajungem vineri in Bucuresti si nu stiu pe cine sa contactez. Unde sa se duca, la medicul de familie (al mamei mele?), la urgente?

Multumesc anticipat.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ar putea sa ii verifice rana si sa ii faca bandajul asistenta dr de familie .  Ma gandesc ca mama ta stie si programul (  e posibil sa fie doar  dimineata , ca e vineri) . Ar mai fi varianta unei policlici private mai aproape de casa. De obicei au site cu ce servicii medicale ofera , uneori si preturile. Sper sa se refaca repede! 

Din cate inteleg eu sotul tau e deplasabil. Cel mai bine ar finsa mearga la una din policlinicile private mari din Bucuresti, sigur veti gasi aceste servicii. Trebuie sa sunati inainte si sa intrebati, vedeti si unde v-ar avantaja ca zona. (Regina Maria, Medlife, Sanador, Medicover, Medsana, Centrul de diagnostic si tratament Victor Babes, samd)

Cauta o clinica privata care sa aiba si serviciu de urgente sau tratamente la domiciliu.  Pentru ca perioada in care veti fi in Bucuresti va fi cum nu se poate mai aiurea din punctul asta de vedere, vor urma 2 zile de weekend si 2 libere, la medicul de familie nu va fi nimeni la cabinet, iar la urgente sau camera de garda a unui spital de stat va fi foarte aglomerat.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...