Administrators redactor Publicat Ianuarie 19, 2018 Administrators Raport Distribuie Publicat Ianuarie 19, 2018 E 2018 - si in afara de faptul ca pesedeul isi schimba ministrii - totul pare sa fie uitat .... Sunt 100 de ani de Romania - daca ii mai pasa cuiva. Parca vad ca doar de 1 decembrie isi vor aduce aminte politicienii de asta. Eu m-am gandit sa port in acest an o bratara tricolor. Am vazut ca sunt multe online de cumparat. Am sa ii cumpar si una baiatului meu adolescent. Sper sa o poarte si sa explice si colegilor ce inseamna. Ei au moda de a purta multe bratari si mi se pare interesant sa vad ca poarta si pentru donare de sange, pentru a sustine o cauza sau pentru a atrage atentia la anumite discriminari. Mi se pare ca e un gest frumos pe care il putem face pentru Romania. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 19, 2018 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2018 cum vi se pare asta?Alte sugestii? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Ianuarie 19, 2018 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2018 Ce inseamna 100 de ani de ROmania? Aici sint 100 de ani de cind femeile voteaza. Cica e anul femeii. Nu imi place bratara deloc , nu imi plac bratarile cu margelute. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianda Postat Ianuarie 19, 2018 Raport Distribuie Postat Ianuarie 19, 2018 Ce inseamna 100 de ani de ROmania? Se implinesc 100 de ani de la marea unire din 1918. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Ianuarie 21, 2018 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2018 Mi se pare o idee bună! O să-mi iau o insigna, că brățări nu prea port, și alte accesoriile.Chiar vreau să îmi susțin țara și mai explicit decât până acum.Ar trebui creata o pagina FB sau ceva vizibil pentru asta. #iubescRomania Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCat4evR Postat Ianuarie 21, 2018 Raport Distribuie Postat Ianuarie 21, 2018 Mie-mi plac mai degraba astea: Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.