Administrators redactor Publicat Martie 15, 2018 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 15, 2018 Nu uita sa privesti stelele ... si totusi Stephen Hawking a plecat de pe aceasta planeta minora a unei stele foarte obisnuite.... Cateva din zicerile lui faimoase aici. Va recomand filmul The Theory of Everything Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adellutza Postat Martie 15, 2018 Raport Distribuie Postat Martie 15, 2018 foarte frumos filmul! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Martie 15, 2018 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 15, 2018 aici e trailerul filmului pe care am vrut sa vi-l recomand. de vazut! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r_ocsy Postat Martie 16, 2018 Raport Distribuie Postat Martie 16, 2018 Pare intr-adevar un film perfect pentru o seara de vineri . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna75 Postat Iunie 23, 2018 Raport Distribuie Postat Iunie 23, 2018 Multumesc pentru recomandare! Vazand titlul subiectului,m-am gandit ca nu e drept sa privesti doar stelele,caci si Luna,Soarele si toate celelalte planete merita sa fie luate in seama si urmarite.Sculandu-ma in mijlocul noptii,destul de des in anumite perioade ,am dezvoltat o relatie mai speciala cu Luna,astrul noptii,insa ma impac bine si cu Soarele,pana cand nu ma alinta cu temperaturi de 44 - 46 grade. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.