Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Eyeliner - de care si de ce?

Recommended Posts

• Administrators

Am ajuns la concluzia ca am nevoie de eyeliner si ca ar trebui sa mi-l pun si daca merg pana la colt, sa iau paine.    [vampa]

Am asa eu o faza de asta care ma face sa simt ca asta e secretul :))

Am tot avut eyelinere care s-au uscat in trusa de machiaj si acum nu mai stiu care sunt cele mai potrivite - dupa o pauza de cumparat eyelinere de vreo 15 ani :)

Deci - imi trebuie unul waterproof. Si nu neaparat negru pentru ca sunt mai deschisa la par/ Voi ce recomandati? 

[flo2]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

pfff, norocoaselor. eu nu pot sa folosesc tus sau creion dermatograf pe pleoapa mobila, mi se intinde pe arcada sau cum s-o numi zona aceea. as putea folosi acest machiaj doar daca mi-as face blefaroplastie sau o ridicare de sprancene :-(((.

oricat as da cu primer pe pleoapa sau cu pudra, tot mi se intinde dermatograful/tusul, chiar si cel rezistent la apa chipurile.

asa ca n-am incotro si trebuie sa folosesc doar farduri clasice (si rimel), ma refer la acele truse de machiaj cu diferite culori.

Dana, e tusul de ochi. 

Voi ce numiti eyeliner,creionul dermatograf sau tusul de ochi?

Corina sint acum tusuri de ochi care se usuca instant si sint foarte rezistente. Creion eu nu folosesc ca am ten gras si se intinde dupa o ora-doua si arat ca un panda. 

La tusul de ochi la mine e important pensonul, sa nu fie moale si flexibil.

Dana, e tusul de ochi. 

Am intrebat, pentru ca la noi sub denumirea asta s egasesc ambele.

Cu tusul d eochi nu m_am impacat deloc...

Judoka,tu spui de sprincene,de tatuatul sprincenelor,iar viviana vorbeste de altceva(cred).Si eu cochetez cu ideea tatuarii sprincenelor ,insa nu sunt 100% hotarita si nici pregatita sa platesc undeva la aproape 400 de euro cit mi-a cerut mie cosmeticiana acum vreo 2 ani.

Eu nu mi-as tatua sprincenele, sau as tatua dar foarte subtil. Am vazut pe unele tatuate si arata ca "duamnele" de pe centura. E delicata treaba. Prefer sa ma dau cu rimel de sprincene mai degraba, sau creion de sprincene. Momentan am sprincenele negre, cind s-or albi nu stiu cum va fi, Este si vopsea de sprincene, dar nu e foarte eficienta la firele albe.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...