Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FIV cu donare de ovocite - unde ne recomandati?

Recommended Posts

Bine v-am gasit. :)

Astazi dau dovada de curaj si initiativa, asa ca va scriu repede pana nu ma izolez cu gandurile mele.

Am 30 de ani, am menopauza precoce de la 23 de ani si sansa de a deveni mamica cu FIV, donare de ovocite.

Va rog sa imi recomandati doctori faini care fac tot posibilul sa ajute femeile in situatia mea. 

Va multumesc anticipat 

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

• 2 weeks later...

Bine v-am gasit. :)

Astazi dau dovada de curaj si initiativa, asa ca va scriu repede pana nu ma izolez cu gandurile mele.

Am 30 de ani, am menopauza precoce de la 23 de ani si sansa de a deveni mamica cu FIV, donare de ovocite.

Va rog sa imi recomandati doctori faini care fac tot posibilul sa ajute femeile in situatia mea. 

Va multumesc anticipat 

Eu sunt mamica de fetite gemene cu donate si eu tot de tanarara am intrat la menopauza la 27 de ani in curand fetitele mele fac 5 ani ,Iti doresc succes sa ti se implineasca visul cel mare nu iti pierde speranta ca vei fii mama intr o zi daca vrei vb in privat mai multe 

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Buna fetelor! Ma înscriu și eu in cursa pentru FIV cu ovocite donate după doua eșecuri cu ovocite proprii, deoarece am 42 de ani și AMH mic și se pare ca asta mai este și singura sansa de-a avea copii. Ma puteți ajuta cu sugestii unde au făcut și alte femei și au reușit cu situație similară cu a mea?

amaliaro & ginecologica, multumim mult pentru raspunsuri.

Am avut nevoie de cateva zile sa parcurg mesajele scrise pe aceasta tema. Cu toate acestea, nu pot pretinde ca am claritate maxima (nu sunt "grea de cap") pentru luarea deciziei. Ramane activa intrebarea: Ce clinica aleg?

Las aici cateva sugestii (pur orientative) facute de FIVoase care au reusit, pentru noi, urmatoarele FIVoase cu ovocite donate.

1. Ajuta-ti organismul pentru ce urmeaza!

Sugestie: Cura cu OMEGA 3-6-9 sau cura cu laptisor de matca, la care adaugi magneziu, uleiuri esentiale pt destresare + alte suplimente pt imunitate (consulta un doctor)

2. Coordonatoarea

Coordonatoarea este important sa iti fie alaturi in acest proces, sa fie disponibila cand ai intrebari, sa fie cat mai clara.

Medicul conteaza mai putin (asta ma surprinde).

3. Analiza de TROMBOFILIE este importanta,  desii nu multe clinici o cer.

Editat de

, desi nu am reusit, imi permit sa mai trec si eu un "must have" langa cele 3 (cu care nu sunt neaparat de acord. cum sa conteze mai putin medicul? [fal] ) 

eu cred ca este f imp de facut histeroscopia. a fost prima indicatie a ambilor medici cu care am facut fiv dupa ce au esuat transferurile. de ce nu spun de la inceput nu am idee, dar prea s-a nimerit la ambii sa imi spuna la fel, asa ca o dau si eu mai departe :)

toate clinicile au reusite si nereusite iar eu cred ca peste tot suntem doar un numar. experientele oricum sunt subiective si nimeni nu poate sa iti spuna ce clinica iti va aduce puiul...spor la cautari! 

• 3 months later...
  • 8 months later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...