Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pui la cuptor, ce sa fac cu pieptul?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Cu andive si maioneza.

 

Salata cu telina din aia Apio si maioneza si castraveciori acri daca vrei.

Salata cu fasole boabe si porumb. Salata verde cu piept si cruditati, bucatele de branza

Pizza.

Il toci, il amesteci cu cascaval, unt, oua,  si faci o umplutura pentru pateuri cu aluat din ala din comert.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pentru noi pieptul e partea cea mai gatita a puiului,din asta cumpar cel mai des...desi si la noi sotul spune ca e uscat.Eu si fii mio insa mai bine mincam piept decit copanele...

 

Asa ca eu il gatesc in toate modurile posibile...astazi am facut orez cu multe legume si piept de pasare.

 

Pe linga salatele de care vad ca deja ati pomenit(eu si salata de boef tot cu piept de pasare o fac),eu il fac si la tigaia grill-il desfac ,il condimentez sau marinez,depinde de cit timp am , si apoi il pun in tigaia grill.

 

Fac frigarui cu piept d epui(tau carnea in cubulete si o pun de seara la marinat,marinada o fac dupa chef si insiporatie)cu anans si ardei rosu,foarte buna,maninca tot familionul.

 

Am facut la cuptor cu mozarella si rosii cherry,foarte bun,o sa repet reteta.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Taiat in fasiute mici, mici, rumenit in putin ulei pana devine fraged, adaug legume chinezesti congelate, sos de soia, sos teriyaki si il mai tin pe foc pana se patrund putin legumele. Amestecul astfel rezultat se adauga la paste chinezesti/noodles, e un deliciu.

Da,,,la chinezarii,si eu folosesc piept de pui la toate chinezariile ce le fac.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...



×
×
  • Adaugă...