Administrators redactor Publicat Mai 27, 2018 Administrators Raport Distribuie Publicat Mai 27, 2018 Ieri, am fost la festivitatea de absolvire a liceului - fiului meu. E un moment frumos, pentru orice mama si tata - sa iti vezi copilul terminand aceasta etapa a vietii. Va pun o poza de ieri - in care ma veti gasi (fosrte mandra) alaturi de baiatul meu :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 27, 2018 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 27, 2018 Frunzarind printre poze - am gasit si aceasta poza de acum 12 ani ... A crescut ceva de atunci, nu-i asa? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Mai 29, 2018 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2018 Felicitari, Andrei! Spor la zbor!!! Bravo si voua, parinti mandri! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana vio Postat Mai 30, 2018 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2018 Felicitari feciorului si parintilor ! [flor] [balo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Iunie 2, 2018 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2018 Multumesc pentru urari. Azi am deschis dulapul lui si m-am gandit ca e timpul sa duc la containerul de haine un morman de haine: camasi de iarna si de vara cu insigna scolii, tricouri de sport cu insigna scolii, pantaloni de scoala... sacourile. Un gest plin de sentimantalism. Viata merge mai departe. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.