Collins20 Publicat Iunie 2, 2018 Raport Distribuie Publicat Iunie 2, 2018 Am vrut sa cumpar saptamana asta o papusa pentru nepotica mea si am gasit pe anumite saituri niste chestii care m-au lasat perplexa . E prima data cand vad asa ceva si regret ca am vazut , pentru ca nu inteleg care ar putea fi motivul pentru care au fost create. Reborn baby doll , asa se numesc , au un pret destul de mare si se specifica ca nu sunt jucarii. Ce ar putea fi ? Piata e foarte generoasa, ajutati-ma sa inteleg de ce cineva si-ar cumpara o astfel de papusa . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marox Postat Iunie 2, 2018 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2018 Sint imitatii de bebelusi. Unele femei fac colectie, se plimba cu ele, se comporta ca si cum ar fi un copil adevarat. E o adevarata industrie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iunie 2, 2018 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2018 A văzut un documentar despre aceste femei, multe trecute bine de 50 care colecționează și tratează aceste păpuși ca pe niște bebeluși reali. Unele din ele nu au avut copii dar și-au dorit, altele au copii mari și sint nostalgice după perioada cind copiii lor erau Bebei. Eu cred ca asta e o boala mentală care încă nu are un nume. Sau are dar nu știu eu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iunie 2, 2018 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2018 https://m.youtube.com/watch?v=PzEqYhUZAoc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Iunie 2, 2018 Raport Distribuie Postat Iunie 2, 2018 (editat) Sunt folosite si in scopuri terapeutice in cazul femeilor care si.au pierdut copiii. INsa nici pentru mine nu e o rezolvare sanatoasa a problemelor psihice sau psihologice, folosirea acetsor papusi, vindecarea ar trebui sa vina pe cale naturala. Cred ca a devenit o si asta o sursa de bani, o industrie de facut bani, profitind de drama unor persoane. Editat de Iunie 2, 2018 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.