Administrators Anda08 Publicat Iunie 11, 2018 Administrators Raport Distribuie Publicat Iunie 11, 2018 Va doriti un mic Einstein in casa? Nu exista o reteta unica si de succes garantat, dar studiile au dovedit ca pastrarea televizorului departe de atentia copilului, sensibilizarea laturii muzicale, alaptatul, o biblioteca mare si reducerea dulciurilor sunt cateva metode de a mari sansele ca un copil sa isi dezvolte inteligenta... citeste mai departe aici http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/copii-inteligenti-51-2018.jpg Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Iunie 13, 2018 Administrators Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2018 Eu as mai adauga si: discutiile din familie despre politica mondiala, starea ecologica a planetei, zone de razboi. Noi am discutat mereu cu copilul despre ce se intampla in lume sau in tara. Si i-am cerut mereu parerea. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iunie 14, 2018 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2018 Copiii se uita acum pe internet nu la televizor... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Iunie 14, 2018 Administrators Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2018 Letitia sunt multi copii de 3-5 anisori care se uita la televizor. Inca prea mult. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina30 Postat Iunie 14, 2018 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2018 Cred ca e o intrebare pusa incorect. Inteligenta ori o ai ori nu o ai, mai inteligent nu prea poti deveni ci doar sa iti maresti baza de informatii detinute. Pentru copiii sunt foarte interesante muzeele de stiinta aplicata si in general experimentele. Insa fiecare copil are alte interese. Pentru imbogatirea propriilor cunostinte acumulate trebuie gasite exact zonele de interes ale copiilor. Inca o data, nu cred ca ii putem face copii mai inteligenti.. acestia ori sunt ori nu sunt. cristina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina30 Postat Iunie 14, 2018 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2018 Cred ca e o intrebare pusa incorect. Inteligenta ori o ai ori nu o ai, mai inteligent nu prea poti deveni ci doar sa iti maresti baza de informatii detinute. Pentru copiii sunt foarte interesante muzeele de stiinta aplicata si in general experimentele. Insa fiecare copil are alte interese. Pentru imbogatirea propriilor cunostinte acumulate trebuie gasite exact zonele de interes ale copiilor. Inca o data, nu cred ca ii putem face copii mai inteligenti.. acestia ori sunt ori nu sunt. cristina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Iunie 23, 2018 Raport Distribuie Postat Iunie 23, 2018 Copiii trebuie stimulati, pusi in diferite situatii,astfel incat sa faca noi conexiuni neuronale. Exista desigur o componenta nativa, insa cred ca inteligenta, capacitatea de a rezolva probleme, de a gasi solutii, de a se informa si invata, se poate dezvolta in timp. Si sa nu uitam ca exista diferite tipuri de inteligenta, emotionala, motrice, etc.n Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Iunie 23, 2018 Administrators Raport Distribuie Postat Iunie 23, 2018 Si eu cred ca si FLeur - e de datoria parintor sa ii ajutam sa isi puna sinapsele in miscare si conexiune. Nu e OK sa credem ca natura si genele sunt de vina.Am vazut cazuri cu copiii gemeni identici - care au crescut in medii diferite - unul intr-un orfelinat iar altul - adoptat - intr-o familie care i-a oferit dragoste. Unul era dependent de droguri, trist, deprimat, far job - celalalt cercetator de renume - o persoana fericita si implinita. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Iunie 23, 2018 Raport Distribuie Postat Iunie 23, 2018 Redactor, totuși în articol este vorba despre inteligenta, nu despre gradul de fericire sau succes profesional, ambii gemeni erau probabil la fel de inteligenți, dar au avut drumuri diferite în viața. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat Iunie 23, 2018 Raport Distribuie Postat Iunie 23, 2018 Strict inteligenta, sau de fapt un nivel crescut al acesteia nu garantează fericirea unui om, sunt atâția infractori inteligenți, sau sinucigași. Chiar geniali. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.