Adali Publicat Iunie 15, 2018 Raport Distribuie Publicat Iunie 15, 2018 Am deschis topicul acesta in cautarea de referinte/ recomandari pentru meditatii matematica. Site-urile specializate nu imi sunt de mare folos, am nevoie de recomandari Ma intereseaza pentru fiica mea, clasa a 6-a an scolar 2018-2019, media 10 in clasa a 5-a. Media a fost insa obtinuta cu multa munca si stres, nu mai vreau sa treaca prin asta la anul. La clasa se lucreaza la nivel extrem de avansat, sunt 3 participanti la nationala de matematica din clasa lor din care 2 cu medalii, de unde si frustarea fiica-mii… Nu targheteaza acest nivel dar mai mult de jumatate din clasa a facut o figura frumoasa la nivel de municipiu iar dorinta EI este „sa nu se faca de ras”. Fiind singura fata care nu a depasit faza de olimpiada pe scoala nu i-a fost usor sa treaca peste asta, increderea in ea i-a scazut la cote minime … Subliez dorinta ei pentru a evita o polemica pe tema „nu stresa copilul”... Deci ce caut eu:Nivel clasa a 6-a, de preferinta cu experienta pana in clasa a 8-a pentru a asigura continuitatea;lectii in Bucuresti, fie la domiciliul meu fie la meditator (sector 6 sau Rosu)profesorul sa (re) explice foarte bine materia de la scoala daca vede ca fiica-mea nu a inteles ceva f binesa lucreze la nivel avansat pe tipologia a ceea ce se face in clasa (culegeri gen Balauca)sa ii structureze modalitatea de prezentare si sa ii explice cum anume se puncteaza;nu ma intereseaza volumul de lucru, temele date la clasa sunt oricum extrem de multe;meditator empatic, sa stie sa lucreze si sa se faca placut de copiiMultumesc frumos Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.