aminna Postat Septembrie 9, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2018 (editat) La Multi Ani Siviei, o viata plina de bucurii si zambete ii doresc! [artif] Editat de Septembrie 9, 2018 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aminna Postat Septembrie 9, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2018 eh, daca nu ma dau in vant dupa 3 Sud Est, deja am uitat ca i-am ascultat si pe ei cat despre bere, recunosc ca m-am speriat aseara, cand am facut calculul si am realizat cate am baut [:-)))] inca mai sper c-am cheltuit si pe altceva in afara de Texan ribs si gomboti, si nu-mi aduc aminte Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Septembrie 9, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2018 Mulțumim Mianna! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Septembrie 9, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2018 Ant, foarte fain ți-au ieșit gomboții! Rox, am lăsat prăjitura câteva minute în plus în cuptor și s-a cam uscat [batcap] [batcap] Cred că era și focul cam mare, al meu e pe gaz și nu știu cât e 160 de grade. Mă rog, e bună și așa (al meu strâmbă din nas că e prea ciocolatoasă ). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anja Postat Septembrie 9, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2018 La muuuulti ani, Silvia, fata frumoasa!Si eu astept rezultatele de la vot....In rest, weekend linistit...lectii, mancare, curatenie, gradinarit, barca, pian, votat...Am facut o tarta tatin, a iesit chiar buna.M-am vopsit cum m-a invatat coafeza, si mi-am inchis iar parul... sunt tare suparata... eram asa frumoasa, acu' iar sunt blond inchis...Ant, galustele ca galustele, dar pezentarea e nemaipomenita.Mianna, deci ai dat-o pe Corina Chriac, bere si galuste:))))Daniela, pai ciocalatoasa tb sa fie, zic eu. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aminna Postat Septembrie 9, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2018 (editat) Mianna, deci ai dat-o pe Corina Chriac, bere si galuste:)))) da-i cu bere, da-i cu vin! vineri la Lehliu a fost cu vin, ca era si-un somelier parte din program; oricat de mari bautori ne dam, am mai invatat cateva chestii despre vin, si chiar si despre cum se face corect cafeaua cat despre vopsit, recordul meu a fost sa ma vopsesc de 3 ori in doua zile - candva prin '99, cand nu ma hotarasem ce nuanta de blond vreau; tin minte ca una dintre ele imi displacea atat de mult incat nu suportam sa-mi vad imaginea-n oglinda ultima din cele 3 a fost Garnier, si fostul meu prieten, cu care locuiam pe atunci, nu stia exact cum sa interpreteze sunetele pe care le scoteam cat inca mai eram in baie si-mi dadeam jos vopseaua din par - oare nici asta nu-mi place? io de fapt scoteam exclamatii de incantare [:-)))] si i-am ramas fidela ani de zile, pana am inceput sa ma vopsesc la coafor. Editat de Septembrie 9, 2018 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Septembrie 9, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2018 Mulțumim Anja! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velvet Postat Septembrie 9, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2018 buna seara miha La Multi Ani sanatosi fetitei tale! [flo2] [flo] [floare3] va pup Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Septembrie 9, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2018 Mulțumim Velvet! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marion9 Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 Mihaela, sa-ti traiasca frumoasa domnisoara! Sanatate si mult noroc ii doresc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts