roxanaz Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 Buna dimineata tuturor! la multi ani Silviei!! Sa ii fie viata plina de noroc si bucurie!!! daniela, foc mediu spre mic era. Las ca sunt sigura ca e buna! succes tuturor copchilasilor in noul an scolar! Sa fie numa’ cu lucruri bune! si noi ne-am relaxat in weekend, ieri am fost la popasul pescarilor si ne-am rasfatat cu super peste bun, baie, plaja, plimbare... o zi superba! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 Ati vazut finala US Open? Foarte urat comportamentul Serenei. Foarte urat! Mi-a lasat asa un gust amar... Osaka a fost mult mai buna decat ea. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 Mulțumim Marion și Rox! Viviana am văzut. M-a întristat. Mi-a venit sa plâng când Naomi și-a cerut scuze ca a câștigat. Cât de amar a fost primul ei câștig... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velvet Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 buna dimineata /ziua [clo] succes in noul an scolar si un an cat mai bun si plin de impliniri si visuri implinite tuturor! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 La multi ani, Silvia! Sanatate, fericire, iubire, mii de vise si dorinte implinite! Mihaela, sa va traiasca multi ani fericiti, sa va umple vietile de bucurii. Mult succes copiilor in noul an scolar! Ziki! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anja Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 (editat) Mult succes copiilor si multa rabdare mamicilor:)) in noul an scolar! Editat de Septembrie 10, 2018 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 Succes copiilor și părinților în noul an școlar! Le țin pumnii tuturor [flo2] . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura78nico Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 Miha, La multi ani cu sanatate, Silviei! Mult succes in noul an scolarilor! Ziki, welcome back! Noi in week-end am avut meciuri pt o cupa la volei. Din trei meciuri am castigat unul si unul l-am pierdut cu 15-13 in decisiv. Ne-a batut rau echipa primariei CSM A Bucuresti.Noi suntem mandrii de fetele noastre cum au evoluat fata de anul trecut. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 Mulțumim Laura și Laura :). Succes copiilor in noul an școlar! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 Pfui ce situație politica la noi! Se scrie istorie :). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts