anja Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 Am venit sa certific (pun si poza daca vreti) ca imaginea pusa de Anja este dintr-un manual care inca se gaseste in ghiozdanele copiilor romani in anul de gratie 2018. Este manualul de biologie de clasa a VII-a, introducere la capitolul "Reproducere". Mi-a cazut ochii pe poza cand incercam sa ajut copchii sa adune copertile si foile intr-o carte pe care sa o poata folosi cat de cat. Are 10-12 ani de cand e editata. :), daca e de ras! Tot am sperat ca nu e adevarat! Ce sa mai, autorii sunt niste specimene triste, specie intre specii! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anja Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 Am calculat, nu merge. MP sunt prea mici ca sa aibă majoritate alianța. Ba ar cam merge, la limita. Alianta ar avea 158 mandate, iar stanga 129. Apoi ar ramane la mana SD care pot sa voteze bugetul fie cu stanga fie cu dreapta.Putere la job! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 Ba ar cam merge, la limita. Alianta ar avea 158 mandate, iar stanga 129. Apoi ar ramane la mana SD care pot sa voteze bugetul fie cu stanga fie cu dreapta. Putere la job! Ah, eu ma gândeam ca eliminam SD :). Da, varianta pusă de tine e cu cântec. Din moment ce M di KD a respins colaborarea cu ei, nu cred ca SD ar trece vreun guvern al lor. Eu aștept sa fie finale rezultatele și sa văd ce face Löfven. Mulțumesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anja Postat Septembrie 10, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2018 :))) da, tocmai elimina SD, si de aia e la mana lor. Pt ca nu au majoritate, ii lasa pe SD sa decida daca sustin alianta sau stanga. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 'Neata! Am mai gasit o poza graitoare [:-)))] [:-)))] . Manualul e semnat de 3 doamne, banui ca pozele nu au fost neaparat alegerea lor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 mama, ce tampenii. Patrick n-a avut manualul asta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 Ca tampenie crasa! Mie poza aia imi inspira ca baiatul ii vorbeste fetei ceva de genul: las' nu te supara ca nu ti-a venit ciclul, va veni o vreme sa-ti indeplinesti destinul ca specie intre specii. Na, o floare pana atunci. Abia astept sa ne propasim.Mi-e greata!Ea se va propasi. Nu el. Pentru ca altfel fraza ar fi fost la plural. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marion9 Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 Mie imi place servieta fetei [batcap].....poza aceea e exact ca pozele din manualele comuniste. In antiteza va las niste poze din manualul de biologie a lui fii-miu.....cam prea detaliate pentru 12 ani, zic eu. Mi se par mai potrivite pentru 14-15 ani. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 hahahaah imi place isteria cautatului prin sertare!! [:-)))] (marion, voi aveti manuale in engleza?) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marion9 Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 Ah, eu le-am rasfoit cand le-a primit.....eu, el nu! [:-)))] Oricum capitolul cu reproducerea e spre sfarsit, acum incep cu si despre floricele.E primul an cand face biologie, au mai facut si anul trecut ceva despre pubertate dar mi-a confirmat ca mai mult s-au hahait in ora decat sa fie atenti. Avand in vedere ca de acum primeste note sper sa fie mai atent si sa ramana cu ceva informatie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts