Marion9 Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 He, he, si fii-miu face latina si greaca veche. Asa a dorit el. Daca o sa-i placa va face toti cei 6 ani, daca nu doar 3 ani. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 Eu nu am văzut niciodată manualele Silviei, nu le aduce acasa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 Marion, de curiozitate, ce obiecte studiaza fiul tau la scoala? cate ore pe saptamana din fiecare? (incerc sa compar cu ce fac ai mei, care mi se pare f mult. nu atata ca nr de ore, cat ca si nr de obiecte si materie , programa f incarcata) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 Miha, La multi ani Silviei [flo2] [flo2] [flo2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 (editat) Ziki, bine ai revenit [flo2] [flo2] [flo2] Editat de Septembrie 11, 2018 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 Mulțumesc Ella! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marion9 Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 Marion, de curiozitate, ce obiecte studiaza fiul tau la scoala? cate ore pe saptamana din fiecare? (incerc sa compar cu ce fac ai mei, care mi se pare f mult. nu atata ca nr de ore, cat ca si nr de obiecte si materie , programa f incarcata)Laura, cred ca are cumulat mai putine ore/saptamana decat ar fi facut in clasa a VI-a in Ro.Are 21 lectii/ saptamana X 80 min lectia .....3 ore engleza, 2 ore olandeza, franceza, matematica si sport, 1 ora geografie, biologie, istorie, muzica, drama, art&craft, informatica, latina, religie, dirigentie. Din februarie incepe si greaca veche si germana, nu stiu daca o sa-i scoata ceva sau doar se adauga. Are 2 pauze, una de 10 min una de 30 min. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 ca durata in romania sunt mai putine. Patrick avea 5x5 = 25 lectii de 50 de minuteacum intr-a 8-a are 29, de fapt el are 28 ca nu face religie Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 Mie asta cu 80 min -100 min lectia mi se pare f util. Are timp si profesorul sa vorbeasca, si ei sa inteleaga, sa intrebe, sa discute. De ex. azi ai mei au avut ore de la 8 la 14 (50 min ora, 10 min pauza dupa fiecare, o pauza de 15 minute la 11) .Au avut sport, franceza, matematica fizica, chimie si engleza. Obiecte f multe pt care sa te pregatesti in fiecare zi, f diverse. Mi se pare f greu pt ei dupa o ora de fizica de ex. sa fie capabili in 10 min. sa treaca la engleza , sa fie atenti si receptivi. La 13 ani, in cl a 7-a au : 4 ore de matematica, 4 ore de romana, 2 franceza, 2 engleza , 2 fizica, 2 biologie, 2 chimie , 2 sport, 1 geografie, 1 istorie, 1 ed civica, 1 ed tehnologica, 1 religie, 1 muzica, 1 desen, 1 informatica, 1 dirigentie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 11, 2018 Raport Distribuie Postat Septembrie 11, 2018 http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/156205-ghetarul-de-toamna/ capitol nou ca asta s-a lungit :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts