Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 1k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Marion, de curiozitate, ce obiecte studiaza fiul tau la scoala? cate ore pe saptamana din fiecare?  (incerc sa compar cu ce fac ai mei, care mi se pare f mult. nu atata ca nr de ore, cat ca si nr de obiecte si materie , programa f incarcata)

Laura, cred ca are cumulat mai putine ore/saptamana decat ar fi facut in clasa a VI-a in Ro.

Are 21 lectii/ saptamana X 80 min lectia .....3 ore engleza, 2 ore olandeza, franceza, matematica si sport, 1 ora geografie, biologie, istorie, muzica, drama, art&craft, informatica, latina, religie, dirigentie. Din februarie incepe si greaca veche si germana, nu stiu daca o sa-i scoata ceva sau doar se adauga. Are 2 pauze, una de 10 min una de 30 min.

Distribuie pe alte site-uri

Mie asta cu 80 min -100 min lectia mi se pare f util. Are timp si profesorul sa vorbeasca, si ei sa inteleaga, sa intrebe, sa discute. 

De ex. azi ai mei au avut ore de la 8 la 14 (50 min ora, 10 min pauza dupa fiecare, o pauza de 15 minute la 11) .Au avut sport, franceza, matematica fizica, chimie si engleza.  Obiecte f multe pt care sa te pregatesti in fiecare zi, f diverse. Mi se pare f greu pt ei dupa o ora de fizica  de ex. sa fie capabili in 10 min. sa treaca la engleza , sa fie atenti si receptivi. 

La 13 ani, in cl a 7-a au  : 4 ore de matematica, 4 ore de romana, 2 franceza, 2 engleza , 2 fizica, 2 biologie, 2 chimie , 2 sport, 1 geografie, 1 istorie, 1 ed civica, 1 ed tehnologica, 1 religie, 1 muzica, 1 desen, 1 informatica, 1 dirigentie. 

Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...