Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Experiența personală, nu știu dacă e general valabilă: raportul între tratamentul respectuos și cel nerespectuos in Suedia vs România, e indirect proporțional. 

[:)]  invers proportional.

Postat

Experiența personală, nu știu dacă e general valabilă: raportul între tratamentul respectuos și cel nerespectuos in Suedia vs România, e indirect proporțional. 

Cum adica, poti sa explici ca nu inteleg ce vrei sa spui?

Postat

Cum adica, poti sa explici ca nu inteleg ce vrei sa spui?

Expresia mea a fost greșita, a scris Viviana acum. Raport invers proporțional e corect :). 

De ex. Raport persoane amabile, respectoase/ persoane neresectoase in Suedia sa zicem 10/3. Atunci in Ro e invers. 

Postat

Eu am un coleg care se tutuieste cu toti pacientii. 

Si eu cateodata, cu cei tineri, de 20 de ani, cu adolescentii si evident, cu copiii :))) am obs ca pacientii din tari din Europa de est vb imediat cu "tu". Romanii nu prea, am un pacient care e de o varsta cu mine sau cu sotul si abia acum, dupa un an si ceva, poate sa vb cu mine la pers a doua. Pana acum ne vorbeam cu dvs, ca el a zis ca sunt medic si nu imi poate spune "tu"

Postat

1. Cred ca ai in posesie un grad destul de ridicat de infatuare.  [:)]  

2. Ai pretentii dintr-o pozitie ce se doreste "superioara" dar modul tau de actiune si gandire denota un nivel la fel de scazut.

No offence! 

Foarte interesant cu ați trecut peste acest mesaj jigntor al acestui “ moderator” fără sa sesizați atacul la persoana! Dacă mîine nu îmi place un mesaj al vostru și va zic ca aveți o gindire de nivel scăzut  sper sa nu ma raportați  la moderator! Se pare ca e acceptabil!

Admin! Sper ca ești pe Recepție! Dacă nu, te contactez pe pm.

Postat (editat)

Foarte interesant cu ați trecut peste acest mesaj jigntor al acestui “ moderator” fără sa sesizați atacul la persoana! Dacă mîine nu îmi place un mesaj al vostru și va zic ca aveți o gindire de nivel scăzut  sper sa nu ma raportați  la moderator! Se pare ca e acceptabil!

Admin! Sper ca ești pe Recepție! Dacă nu, te contactez pe pm.

Mesajul a fost chiar votat pozitiv si  analizat chiar ca fiind plin de adevar...

Editat de andacos
Postat (editat)

Eu inteleg ce zice Michelle. Adica mi s-ar parea de neacceptat ca cineva sa ma repeada in mod nepoliticos la telefon, eu fiind client. Poate ca eu sunt mototoala, si nu ma hotarasc, insa nu accept ca cineva sa ma ia la rost. Vanzatoarea putea sa o roage ff politicos pe Michelle sa revina cu un telefon cand se horareste.Si nu are legatura cu orasul in care locuieste sau cu alte chestii Este vorba de mentalitatea acelei vanzatoare...

Eu sper ca Marius a vrut sa scrie cu totul altceva si a iesit altceva, si sper sa corecteze si sa isi ceara scuze!

Si sunt de acord cu Miha, aici vorbim de proportii. Da, peste tot exista uscaturi, insa numarul de uscaturi (hoti, corupti, nepolitcosi, mitocani, inculti, etc..) este semnificativ mai mare, in RO fata de orice alta tara vestica.

Pe mine nu ma deranjeaza ca ma iau la per tu, insa mama a fost super jignita ca cizmarul mi s-a adresat cu "mai fata!". Eu am luat-o ca un compliment, ca m-a crezut tanara, mama ca o jignire extrema:)))

Editat de anja
Postat

Pe mine nu ma deranjeaza ca ma iau la per tu, insa mama a fost super jignita ca cizmarul mi s-a adresat cu "mai fata!". Eu am luat-o ca un compliment, ca m-a crezut tanara, mama ca o jignire extrema:)))

Aici pot fi de acord...in Romania lumea se adreseaza mai brutal...nu, "brutal" nu este un cuvant potrivit. Nici "direct" nu se potriveste. Na, ca nu imi gasesc cuvintele. Cred ca atunci cind traiesti in afara Romaniei te obisnuiesti putin cu alt ton, mai pacifist, mai linistit, mai putin agresiv. Observ cind aud posturile de TV romanesti. Cuvintele pur si simplu dau valma afara din gura crainicilor...parca au o incarcatura putin violenta in exprimare.

Chinezii sint cam la fel...parca se rastesc mereu cind vorbesc chiar daca nu neaparat se cearta. 

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...