Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Si eu am trombofilie: pai 1 si factorul xiii heterozigote si MTHFR homozigot. Am mers la dr. Uscatescu si, in urma unor analize suplimentare, mi a recomabdat aspenter 75 mg. Trebuie sa ma intorc la control dupa morfologie si, daca este nevoie, imi ajusteaza tratamentul. Alyreeder, ai aflat care este cauza pierderii? Tin pumnii la analize tuturor mamicilor!
Mi s-a spus ca a fost o problema cromozomiala..fatul nu se dezvolta normal si organismul meu l-a “atacat” si l-a respins. Au zis ca asa se intampla cand se pierde o sarcina asa inaintata.. Aveam 14 saptamani...au mai zis ca atunci cand exista o probleme cromozomiala se intampla ori cum mi s-a intamplat mie, ori cand nasteam era mort ori traia maxim 3 luni...si ca final fericit atunci cand problema cromoziala este nu exista..asta m-a ajutat intr-un fel sa trec peste aceasta trauma..AncaDiana28 La tine cum a fost? Care a fost problema? Sanatate multa la toate mamicile❤️
Postat

AlyReeder, dupa pierdere am facut analizele pentru trombofilie. Doctorita zice ca din cauza trombofiliei s a oprit in evolutie. 

Azi am fost la morfologie, bebe e bine foarte activ, dar am placenta care se pare ca acopera colul. (Placenta previa). Revin la control in 2 saptamani cand primesc rezultatul la dublu test, pentru o noua ecografie. Doctorita a zis ca e de monitorizat cum evolueaza placenta si ca e risc mare de sangerare. Nu am voie sa fac nimic, trebuie sa stau super cuminte.

Postat

Lily34 Nu am facut analiza de trombofilie. Din cate stiu daca ai trombofilie fatul se opreste din evolutie ceea ce nu a fost cazul la mine caci eu cand am ajuns la urgente ca aveam dureri si sangeram primul lucru mi-au facut eco si fatul era bine..apoi au urmat 2 ore de dureri ingrozitoare apoi s-a intamplat..am vb cu o asistenta si mi-a zis ca daca aveam trombofile nu era posibil sa am primul copil..si de asta nu am insistat sa fac testul..

Postat

AlyReeder sunt fete cu trombofilie genetică care au dus sarcina fara tratament si fara sa stie ca au asa ceva. Si plus de asta trombofilia poate fi de doua tipuri: dobândită sau genetică ( la mine e genetică ) alte femei au trombofilie dobândită (de exemplu chiar in urma unei sarcini anterioare, sau in urma tratamentelor cu anticonceptionale, sau din cauza inaintarii in vârstă,etc )...

Postat

Lily34 m-ai pus pe ganduri...am sa cer sa mi se faca testul de trombofilie pe 26 cand merg la doctor. Pff stau asa ca pe ghimpi pana ma asigur ca e totul bine, nici nu am spus familiei. Decat eu, sotul si prietena mea cea mai buna stim. Multumesc pt mesaj

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...
  • Creează nouă...