Aura09 Publicat Octombrie 25, 2018 Raport Distribuie Publicat Octombrie 25, 2018 Fetelor cum va din toti după embriotransfer ce simptome aveti? Din prima zi pina astazi am acum înțepături in partea dreapta in ovar azi Sunt in ziua a 6 zi si nimic nu simt, ce se întîmplă oare? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lana27 Postat Octombrie 26, 2018 Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2018 Inca e devreme ca sa simti ceva asteapta ziua de testare Succese! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madja Postat Februarie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2019 Buna tuturor!daca se gasesc doritoare sa inpartasim simptomele de dupa Et,sunt aici cu 1000 de intrebari si curiozitati.trec printr-o gramada de stari si vreau sa stiu daca mai e cineva ca mine Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexbo1 Postat Iunie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Iunie 23, 2019 Bună sunt nouă pe grup...Si sunt la al doilea FIV.Ati avut cumva dureri pelvine???Eu sunt in a 6 zi de la ET...iar uneori am simtome de oboseala..dureri usoare in partea stângă a uterului.Precizez ca am facut procedura in Germania. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexbo1 Postat Iunie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Iunie 23, 2019 Bună Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rosesarbu11 Postat Iulie 18, 2019 Raport Distribuie Postat Iulie 18, 2019 Pe 4 iulie am făcut embriotransfer, cu donate, iar astăzi am primit rezultatul beta hcg, acesta fiind 12,21. Credeți că pot spera la o sarcina? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Optimista43 Postat Iulie 28, 2019 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2019 Rosesarbu ,ai FC în Ro sau in străinătate fiv cu ovo donate?Sa fie cu ochișori Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luminoza Postat August 10, 2019 Raport Distribuie Postat August 10, 2019 Buna fetelor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catlin Postat Iulie 7, 2020 Raport Distribuie Postat Iulie 7, 2020 Bună fetelor ! dorasc să vă povestes cum a trecut embriotransferu! Medicul ma liniștit și mi-a spus să nu fiu stresată, după procedură mau adus să mă odihnec 30 de minute apoi am zburat acasă cu tratamentul explicat cu toate medicamentele necesare! eram liniștită puțin mă plimbam vorbeam cu bebe! Și pește 14 zile am dat analisa b-HCG și am cunoscut că sunt însărcinată))) Fericirea nu avea margine!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stealucitoare Postat Septembrie 24, 2020 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2020 Buna ziuaEste cineva care a făcut embriotransfer in grecia? Coordonarea este o Dna de a noastră Luminița Constantin Cât costă acolo și ce analize ar trebuie facute Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.