sandra_rose Postat Februarie 5, 2019 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2019 Off, ce poza trista. Avortul ala poate fi si avort spontan sau sarcina sa se fi oprit din evolutie. Adevarul e ca nu totul e alb si negru. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nely2019 Postat Martie 29, 2019 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2019 Referitor la acest subiect, fiecare femeie care a facut la un moment dat un avort-chiuretaj a avut motivele ei si nu are nimeni dreptul sa judece alte persoane, pentru ca in viata poti ajunge sa faci ceva- pus in anumite imprejurari - ce credeai ca nu vei face niciodata, poate chiar fara intentii rele, si fiecare persoana are dreptul sa isi traiasca viata asa cum considera, pentru ca este viata lui,nu a altcuiva...Eu am facut un chiuretaj pentru ca m-am gandit ca un copil nascut cu probleme care sa-si blesteme fiecare zi ca traieste si de care nu ar avea cine sa aiba grija (pt ca nu suntem nemuritori) - nu are nici o vina ca eu am luat antibiotice la un moment dat desi timp de mai bine de 7 ani nu am avut nici o sarcina, la momentul acela nu am avut simptome de sarcina si sigur nu am facut chiuretajul cu inima usoara...este greseala vietii mele pe care nu mi-o voi putea ierta niciodata, mai ales ca nu voi mai putea avea alt copil...deci este usor sa arunci cu pietre,daca viata nu te-a pus intr-o situatie f grea... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.