Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Salut,

Am facut fertilizare in vitro si sunt insarcinata in 3 saptamani. Analiza beta HCG la 7 zile de sarcina a avut valoarea  de 119 si la 10 zile - 775.Este posibil sa fie sarcina gemelara?

Bine ati venit pe pagina Bulgarasilor de 2020, locul de intalnire al mamicilor care asteapta sa nasca in Februarie 2020 !

Linkuri rapide:

Lista DPN | Rugaciuni | Cum se citeste o ecografie | Albume Grup FBhttp://www.desprecopii.com/Images/iconita-FB.jpg

Zodiac corespunzator: Varsator 20 Ianuarie - 18 Februarie sau Pesti 19 Februarie - 20 martie

http://www.desprecopii.com/Images/Upload/pesti11.jpghttp://www.desprecopii.com/Images/Upload/varsator11.jpg

post-18-0-61471500-1560169226_thumb.jpg

La desprecopii.com oferim posibilitati multiple pentru gestionarea grupului de mamici: 

- Discutiile publice se desfasoara in cadrul acestui subiect. Un subiect care o sa devina un subiect maraton la care scriem zi de zi. Putem sa pune poze, linkuri si ne folosim de subiectul public ca sa recrutam si alte mamici ca noi.
- Discutii private vom putea avea in cadrul GRUPULUI
- Tot in cadrul GRUPULUI putem avem: albume, evenimente, linkuri utile, sondaje, video-uri, wiki, sondaje, intrebari si raspunsuri (Q&A)
- In curand in cadrul GRUPULUI: liste diverse, Wiki, Albume Video, Evenimente Extinse, Date de nastere, si multe altele

Grupurile oficiale de facebook create de DC sunt cele care au urmatoarele avantaje:
- incercam sa taiem spamul
- va invitam la concursuri
- va oferim informatii despre sarcina

Postat

Buna! Eu stiu ca beta Hcg se dubleaza la fiecare 48-72 ore. Si examinarea se face la 48-72 h...tu ai facut dupa 10 zile...dar nu stiu daca in cazul fertilizarii in vitro sunt alti pasi. Sarcina usoara! :)

Postat

Da,ai dreptate. Primul test l-am facut joi iar sambata si duminica nu am gasit nici un laborator deschis. 

Intrebarea mea era daca beta HCg de 110 la o sarcina mica nu ar indica o sarcina gemelara. [:-)))]

Postat

Da,ai dreptate. Primul test l-am facut joi iar sambata si duminica nu am gasit nici un laborator deschis. Intrebarea mea era daca beta HCg de 110 la o sarcina mica nu ar indica o sarcina gemelara. [:-)))]

Sincer, eu nu am citit mare lucru despre sarcina gemelara, dar tind sa cred ca daca era gemelara, dupa 10 zile, valoarea Hcg -ului ar fi fost cu mult mai mare :) daca e sa calculezi dublarea a 110 la fiecare 48-72h...timp de 10 zile...tind sa cred ca esti in parametri normali pentru o sarcina normala :), dar parerea mea nu e una avizata :) Citisem totusi ceva, sper sa nu vb prostii, ca poti obtine o sarcina gemelara, daca eliberezi mai mult de un ovul in perioada respectiva..

Postat

Da,ai dreptate. Primul test l-am facut joi iar sambata si duminica nu am gasit nici un laborator deschis. Intrebarea mea era daca beta HCg de 110 la o sarcina mica nu ar indica o sarcina gemelara. [:-)))]

Daca esti din Bucuresti si mai ai nevoie, la Medlife au program sambata pentru recoltare analize. Sarcina usoara!

Postat

Hey Mica, m-am exprimat gresit [:D] . Prima analiza a fost facuta la 7 zile de sarcina si a doua dupa 3 zile, in a 10-a zi. Deci joi 30 mai am facut primul test cu valoarea de 110 si luni 3.06 -775.

Aaa....atunci cred ca e posibil sa fie sarcina gemelara :))))Iti doresti gemeni? 

Postat

Ehe,de mai mult de 10 ani imi doresc un copil....2 copii ar fi o minune, bucurie si totusi sunt speriata. [barza1]  [barza1]

Sper sa fie totul bine,mai am multe etape de trecut pana cand voi putea vorbi de un copil sau 2.

Multumesc mult de informatie,seara frumoasa.

Postat

Ehe,de mai mult de 10 ani imi doresc un copil....2 copii ar fi o minune, bucurie si totusi sunt speriata. [barza1] [barza1] Sper sa fie totul bine,mai am multe etape de trecut pana cand voi putea vorbi de un copil sau 2. Multumesc mult de informatie,seara frumoasa.

Ce faci nadia40us? Cum esti? Ai fost la control?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...