viviana Postat Septembrie 4, 2019 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2019 Dancila are un mare atuu, PENSIILE.Au crescut preturile si inflatia e mare. Ce au luat pe mere au dat pere.Un atu ar putea fi cresterea salariior bugetarilor. Suntem unici in lume: bugetarii au salarii mai mari decat cei din privat. Dar deja sunt multi cei care nu mai pun botul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marox Postat Septembrie 4, 2019 Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2019 mai intai sa citim aceste informatii Liga Fantastică pentru Cotroceni. Cine sunt cei 23 candidați la Președinția României [biz] [soricel] [alcool] [fri] [batcap] [:-)))]Din articol: "Dincolo de favoritii principali...". Exista si favoriti secundari? [soricel] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Septembrie 4, 2019 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2019 am deschis acest subiect pentru ca mi s-a parut ireal ceea ce face psd=ul , partidul care da pensii si salarii de parca le da din buzunarele lor. prima ministra, scuzati greseala si mircea diaconu!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Septembrie 4, 2019 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 4, 2019 Si strict cum il vad pe presedinte? Destul de rau, oricare ar fi el, va avea de tras destul de mult pentru a schimba putin , putin traiectoria in picaj a Romaniei, mai ales ca prrsedintele nu are cine stie ce mari carti de jucatsi mai ales ca nimeni nu mai crede in nimeni. eu cred in fizionomia omului. nu degeaba aratam diferit, transmitem ceva si prin comportamentul nostru . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepco Postat Septembrie 9, 2019 Raport Distribuie Postat Septembrie 9, 2019 eu cred in fizionomia omului. nu degeaba aratam diferit, transmitem ceva si prin comportamentul nostru . eu cred ca mai importante sunt actiunile si reactiile... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Septembrie 12, 2019 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2019 avand in vedere puterea pe care a ajuns sa o aiba presedintele romaniei in ziua de azi eu consider ca actioneaza conform legilor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Septembrie 12, 2019 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2019 Dancila are un mare atuu, PENSIILE.pensiile sunt pentru cei care au uitat cum se indexau pensiile, conform legii pana sa vina la guvernare. nu au facut nimic pentru pensii, decat praf in ochii orbilor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Octombrie 14, 2019 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 14, 2019 (editat) sper sa nu fiu eu de vina ca am deschis subiectul de nu participa nimeni la el. intr-o luna au loc alegerile prezidentiale si nimeni nu participa la el. a picat guvernul exact cu o luna inainte de alegeri, sunt atatea schimbari si totusi nicio reactie in zona asta. pana si intrebarea istorica "dar eu cine votez" nu mai exista. Editat de Octombrie 14, 2019 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Octombrie 15, 2019 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2019 alinta, cred ca oamenilor le e pur si simplu lehamite sa mai vorbeasca si aici despre politica. Atatea mizerii si idiotenii s-au facut in tara in ultimii ani, ca nici nu iti mai vine sa discuti. Sper doar ca lehamitea asta de discuta politica sa nu se reflecte si intr-o lehamite de a merge la vot. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Octombrie 15, 2019 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2019 sper sa nu fiu eu de vina ca am deschis subiectul de nu participa nimeni la el. intr-o luna au loc alegerile prezidentiale si nimeni nu participa la el. a picat guvernul exact cu o luna inainte de alegeri, sunt atatea schimbari si totusi nicio reactie in zona asta. pana si intrebarea istorica "dar eu cine votez" nu mai exista. Nu esti tu de vina. Orice ai scrie vei avea mereu 2-3 prieteni dispusi sa te necajeasca cu voturi negtive. E lehamite dupa cum zice Laura.A cazut guvernul, ne bucuram, dar suntem constienti ca va incepe o brambureala in toata regula.PSD-istii nu se vor prezenta in sala la votul de investitura ca sa nu asigure cvorum. Se va ajunge la un blocaj care ii vor asigura lui Dancila lipirea de scaun pana dupa alegeri. Rise project a scos articole compromitatoare despre Dan Barna. Cumpanasu a ajuns in vizorul DNA. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.