Laura25 Postat Iunie 27, 2023 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2023 Johanis este la ultimul mandat, nu mai poate candida, deci ramane de vazut ce oferta ne fac partidele politice. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Iunie 27, 2023 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2023 (editat) Se vehiculeaza de ceva vreme nume ca Geoana, Kovesi . Nu am idee cat de aproape sunt de adevar. De obicei sunt doar doua nume cu sanse reale.Unul din partidul de guvernamant si celalalt din opozitie . Cum domnul profesor de fizica ( ca cica omu’ are in continuare catedra pastrata):( acum presedinte a avut ca mare realizare a celor doua mandate fix aducerea la putere a PSD si marea rotativa , nici ei nu stiu probabil exact cine va fi . Editat de Iunie 27, 2023 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Iunie 27, 2023 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2023 Imi amintesc ca Geoana era oribil. De celalalt nu am auzit. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Iunie 27, 2023 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2023 Kovesi a spus de mai multe ori ca nu va candida si o cred. E prea ok acolo unde este ca sa sa se bage in mocirla politicii romanesti. Da, Geona este oribil, o retea de mafioti e in jurul lui, hotie si bani scursi de la stat in buzunarele femiliei , prietenie cu Vantu etc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.