viviana Postat Noiembrie 24, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2019 Vodca! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Noiembrie 24, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2019 (editat) a fost floare la ureche! nu stiu cine a putut avea emotii la acest tur de scrutin. imi doresc ca de la anul sa incepem sa vedem autostrazile si spitalele si bunul simt al tuturor catre fiecare! pentru ca pe retelele de socializare a fost o adevarata bataie de joc a oamenilor de o anumita credinta catre oamenii de alta credinta si viceversa. am ajuns sa ne injuram din cauza altora fara sa stam sa ne gandim o clipa ce facem noi in afara de a ne injura. am realizat pentru prima oara ca desi voi vorbi pana la moarte limba romana , nu mai gandesc romaneste! Editat de Noiembrie 24, 2019 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Noiembrie 24, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2019 Vodca! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Noiembrie 24, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2019 care e legatura? imi doresc ca de la anul sa incepem sa vedem autostrazile si spitalele si bunul simt al tuturor catre fiecare! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Noiembrie 24, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2019 care e legatura?imi doresc sa vad ca incepe sa se realizeze ceea ce romanii au nevoie de atata timp si au fost doar amagiti. cum de nu vezi legatura?! sau trebuie sa mai asteptam inca vreo 5 ani pentru a se schimba cu adevarat ceva? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Noiembrie 24, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2019 imi doresc sa vad ca incepe sa se realizeze ceea ce romanii au nevoie de atata timp si au fost doar amagiti. cum de nu vezi legatura?! sau trebuie sa mai asteptam inca vreo 5 ani pentru a se schimba cu adevarat ceva?care e legatura intre presedintele statului si autostrazi, spitale samd? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Noiembrie 24, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2019 care e legatura intre presedintele statului si autostrazi, spitale samd?este legatura dintre guvernul cu care nu a putut lucra si acum are guvernul cu care va putea lucra. si hai sa fim seriosi , presedintele nu e legat de maini si de picioare decat daca vrea el. constitutia a fost interpretata dupa bunul gust al fiecaruia! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_alinta Postat Noiembrie 24, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2019 din fericire sunt multi care s-au trezit la realitate si nu vor mai permite ce a fost pana acum. dar , dupa cum ai spus si tu, nu presedintele va face asta, indiferent cine este el. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 25, 2019 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2019 Hello dragilor - what a blast!!! M-am bucurat mult aseara la rezultate - cu vin.Mai e multa munca, insa ceea ce este evident este ca prostia si minciuna, victimizarea, fake news, jignirile - nu au fost convingatoare pentru majoritatea romanilor. Si tuta ar trebui sa se apuce de pus muraturile, cat mai e timp. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Noiembrie 25, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2019 Nu înțeleg bucuria? Pina acum nu a fost Ioahanis președinte și PSD majoritar in parlament? Ce s-a schimbat? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.