viviana Postat Noiembrie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2019 Raspunsul e simpluPresupuneti ca e fiica voastra cea care va purta rochia si va cere opinia.Ceea ce veti raspunde este exact raspunsul vostru.Asta este foarte simplu: Daca iti place cum iti vine, daca te vei simti bine in ea, daca esti stapana pe tine si nu iti pasa de rumori atunci distractie placuta! ca la urma urmelor pe plaja nu ne considera nimeni indecente cand purtam costum de baie cu ata-n fund. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brilla Postat Noiembrie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2019 Ioana, mulțumesc, nu mă deranjează opiniile de niciun fel. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brilla Postat Noiembrie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2019 Eu cred că nu a fost ideea lui Carmen Brumă, ei i s-a oferit un rol. În mod sigur astfel de apariții nu sunt întâmplătoare. Reacțiile sunt în general anticipate, riscurile calculate și asumate. În mod clar este o ținută ce poate șoca, de aceea și originalul a rămas în istorie ca unul dintre cele mai reprezentative momente „LBD” (Little Black Dress). Privitorii pot vedea această apariție în multe feluri, unii ca evocatoare, alții ca pe o copie de prost gust, sau pot gândi pur și simplu că femeia aceea își dezvăluie fundul. Reacții ce sunt în mod clar îndreptățite și asumate de cei în cauză. Reclama e de mai multe feluri, se știe, important e să aducă în final beneficii. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velvet Postat Noiembrie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2019 mie nu mi-ar pasa ca doamna sau domnisoara vrea sa "agate",sa "se agate" de cineva, cum e la moda de altfel, ci as vedea doar un fund.si o rochie urata. oricat de piesa de muzeu e ea. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Collins20 Postat Noiembrie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2019 Da, si eu cred la fel. una e sa iti arati fundul la plaja si alta la un eveniment. Cred ca a fost stanjenitor pentru multi . Rochia mi se pare potrivita pentru o seara la un gentleman club sau o petrecere gen epstein. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Noiembrie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2019 Eu cred că nu a fost ideea lui Carmen Brumă, ei i s-a oferit un rol. În mod sigur astfel de apariții nu sunt întâmplătoare. Reacțiile sunt în general anticipate, riscurile calculate și asumate. În mod clar este o ținută ce poate șoca, de aceea și originalul a rămas în istorie ca unul dintre cele mai reprezentative momente „LBD” (Little Black Dress). Privitorii pot vedea această apariție în multe feluri, unii ca evocatoare, alții ca pe o copie de prost gust, sau pot gândi pur și simplu că femeia aceea își dezvăluie fundul. Reacții ce sunt în mod clar îndreptățite și asumate de cei în cauză. Reclama e de mai multe feluri, se știe, important e să aducă în final beneficii.Oh, ba da! A fost ideea ei. Dress-codul de la Gala unica a fost All black, express yourself https://www.unica.ro/vedete/carmen-bruma-aparitie-incendiara-la-gala-unica-vezi-ce-rochie-a-purtat-295720 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anja Postat Noiembrie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2019 (editat) Doamna Viv, ca de obicei exprimi ce gandesc eu intr-un mod mai elaborat :)))). [flo2]Mai indecenta mi se pare madam Vio cu incultura ei si toata gasca mitocan-PSD-ista. Astia da, indecenti... Editat de Noiembrie 23, 2019 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brilla Postat Noiembrie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2019 Oh, ba da! A fost ideea ei. Dress-codul de la Gala unica a fost All black, express yourself https://www.unica.ro/vedete/carmen-bruma-aparitie-incendiara-la-gala-unica-vezi-ce-rochie-a-purtat-295720Ah, nu am știut asta, nu am citit mai nimic despre evenimentul în sine, s-a întâmplat doar să văd fotografii cu ținuta și am recunoscut rochia, de aceea am presupus că a fost ceva „aranjat”, fără să mă documentez. Dar oricum la astfel de evenimente mulți pozează, își fac reclamă sau se pun în evidență într-un fel sau altul. Dar, așa cum bine ai zis, dacă s-a simțit bine, de ce nu? Dacă a vrut să facă paradă... riscul ei, calculele ei. Pe mine mă face să vreau să revăd filmul ... Nah, eram tânără și pudică, iar apariția lui Mireille Darc mi s-a părut ... wow Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Noiembrie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2019 Rochia e indecenta si aparitia vulgara. Dar e in trend , recent a fost o alta discutie despre o aparitie a Loredanei la o emisiune matinala cu sanii expusi. Pe mine ma amuza, acum cativa ani partenerul lui Carmen Bruma facea misto de divele ce pozeaza in chiloti, acum e mandru nevoie mare . [clo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velvet Postat Noiembrie 23, 2019 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2019 jenn cred ca e la criza varstei mijlocii Mr partener [alcool] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.