Mada Postat Decembrie 19, 2019 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2019 am gasit-o intre timp, multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Letitia1 Postat Decembrie 19, 2019 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2019 Eu picioarele de rata le fac foarte simplu și ies delicioase. Le crestez cu un cuțit ascuțit, le dau cu sare și 5 spice chinezesc (sau piper) și le pun la cuptor la 200c (cuptor electric) pentru o ora. Ies absolut delicioase. Rata din cauza ca lasa atita grăsime se gătește intr-o tava cu suport, așa incit grăsimea sa se scurga in tava, nu sa Musteasca rata in grăsime pe durata gătitului. Unii pun cartofi dedesubtul ratei și astfel gătesc rata cu tot cu garnitura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Marion9 Postat Decembrie 19, 2019 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2019 Dar oare, voi gasi varza murata in Olanda? Stie cineva de unde? Am vazut varza murata ambalata individual in vid la “Slagerij Luca” in Dordrecht. Iti recomand si micii si carnatii afumati, sunt foarte buni. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Postare populară andacos Postat Decembrie 19, 2019 Postare populară Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2019 Pregatiri pentru masa de carciun, partea I Am facut si ruladele si le-am bagat in congelator, dar am uitat sa fac poze!!!(nu arata prea grozav, ca-s umflate dar sunt foarte bune) Judoka02, lili_mar, Otiliav și 2 alții 5 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Judoka02 Postat Decembrie 19, 2019 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2019 Am facut si ruladele si le-am bagat in congelator, dar am uitat sa fac poze!!!(nu arata prea grozav, ca-s umflate dar sunt foarte bune) Rulade de carne? Arata f bine carnatii, eu nu ma incumet sa fac. Cred ca o sa cumpar niste Leberwurst. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
andacos Postat Decembrie 19, 2019 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2019 Rulade din carne de vita(rinderrouladen) Letitia1 1 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Letitia1 Postat Decembrie 19, 2019 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2019 Cum faci rulajele ? Arata super și cirnatii și rulajele! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
andacos Postat Decembrie 19, 2019 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2019 Cum faci rulajele ? Arata super și cirnatii și rulajele!Si te asigur ca sunt si foarte bune...si ruladele si cirnatii!!! Ruladele se fac din carne d evita(nu stiu exact ce parte a vitei se foloseste, la noi se gaseste la macelarie carnea asta special pentru rulade.Am sa caut poze...poate stie cineva...), se intinde bucata d ecarne si se bate un pic, se unge cu un strat subtire de mustar, se sareaza, pipereaza. Se adauga fisii de bacon, eu acoper toata carnea cu bacon(din ala pentru mic dejun), peste se pune ceapa(taiat julien)si castraveti murati(in otet ca astia s egasesc) taoati marunt(sau fisii dar se va rula carnea mai greu daca ii pui pe lung...). Se ruleaza carnea(marginile se pliaza spre interior si atunci nu iese continutul pe lateral) si se "prinde" cu sfoara(alimentara) sau scobitori. Se prajesc pe toate partile la foc puternic si se pun intr-o forma care poate fi data la cuptor.In tigaia in care s-ai prajit ruladele se pune ceapa, morcov, telina si se trag bine la tigaie. Se poate pune vin rosu peste legume(unele retete spun sa se stinga de doua ori legumele cu vin, sa iasa sosul puternic colorat) sau supa de vita /legume. Legumele se pun in forma in care sunt ruladele si se dau la cuptor pentru o ora jumate, insa timpul depinde de carne, cit ii trebuie sa fie frageda...deci se probeaza! In Germania , se servesc cu garnitura de varza rosie, galuste din cartofi si sosul obtinut din prajire. Insa s epoate pune linga orice garnitura, eu am facut si cu mazare si morcov de exemplu. Letitia1 1 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
andacos Postat Decembrie 19, 2019 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2019 Cred ca e carnea de pe pulpa, am gasit o poza...a vacii [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
valentinag Postat Decembrie 20, 2019 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2019 Noi, clasic! Sarmale, friptura, carnati, cozonaci si o sa fac o tosca! Am facut pentru colegele mele profiterol, in loc de fursecuri.De revelion, saramura de peste, piept de pui la cuptor, toba, piftie, salata de legume cu maioneza si pasta de peste! O sa fac si un tort, nu m-am hotarat de care, ceva cu ciocolata cred! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.