monicabo Postat Martie 13, 2020 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2020 Da, didi, de asta nu pot intra si guverna oamenii cinstiti. Ca ii mananca rechinii astia mari. Ii incurca daca nu intra in nu stiu ce combinatii, la impartirea banilor, ca deh, fiecare are rude, copii, cumnati ,cumetri si trebuie sa curga banul pe la toti. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brilla Postat Martie 13, 2020 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2020 Nu am mai urmarit cu atata interes politica, dar mi se pare asa, de toata jena sa accepti sa fii prim ministru si apoi dupa multe zile, inainte de sedinta sa depui mandatul. Daca nu voia, trebuia sa refuze de la inceput, nu-l oprea nimeni. Cred că omul a fost doar o marionetă, erau siguri că nu va fi votat. E ca într-o comedie caragialiană. Când au văzut că lumea s-a hotărât chiar să îl voteze pe Cîțu, i-a cuprins panica. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCat4evR Postat Martie 13, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2020 Eu nu vreau anticipate pt ca nu stiu deloc cu cine sa votez.... poate pana in toamna mai imi vin idei in minte... dar cu idiotii astia nu vad cum.. :(( Da, nici absenteismul nu e bun. Exact acolo sunt si eu! Stiu ca trebuie sa votez, o fac dintotdeauna, dar.... hac! Cu cine...?! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCat4evR Postat Martie 13, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2020 Cred că omul a fost doar o marionetă, erau siguri că nu va fi votat. E ca într-o comedie caragialiană. Când au văzut că lumea s-a hotărât chiar să îl voteze pe Cîțu, i-a cuprins panica. Bine, dar DE CE? Sunt un baritai partidul, chiar nu puteau sa stranga randurile in jurul lui si sa-l sustina ca o echipa? Asta mi se pare cel mai oribil. Imi este evident ca puteau. Hidosenia sta in faptul ca s-a retras din fata lui Orban, care "merita", "e capabil", "e cel mai potrivit" - adica toate lucrurile pe care le auzeam pe vremea hegemoniei lui Dragnea in PSD.... Adica nu vad nici o diferenta in a-ti darama doua guverne si a te retrage cu 10 minute inainte de a fi votat prim ministru..... BLEAH Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCat4evR Postat Martie 13, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2020 Da, didi, de asta nu pot intra si guverna oamenii cinstiti. Ca ii mananca rechinii astia mari. Ii incurca daca nu intra in nu stiu ce combinatii, la impartirea banilor, ca deh, fiecare are rude, copii, cumnati ,cumetri si trebuie sa curga banul pe la toti. Pai ce exemplu mai bun decat nemernicul cu COVID? Familia lui are tentacule PESTE TOT! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brilla Postat Martie 13, 2020 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2020 Bine, dar DE CE? De proști și de ticăloși. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Martie 13, 2020 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2020 Ce diferenta vedeti voi intre PNL si PSD ? PNL e la guvernare, Iohanis a castigat alegerile. Ce au facut? Alegeri primari in doua tururi nu, legile justitiei nu le-au modificat, sunt cele votate pe vremea lui Dragnea, pensiile speciale nu le-au eliminat /limitat, procurori generali la parchete au fost pusi oameni numiti de ministrul justitiei, in ciuda avizului negativ CSM si a protestelor magistratilor, primari si parlamentari PSD trec cu bagaje la PNL , continua promisiunile de bani aruncati in pensionari, bugetari, primarii. Vi se pare ca s-a schimbat ceva in afara de fetele de le TV in ultima jumatate de an!? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Martie 13, 2020 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2020 Manevra cu Catu e doar o mare ticalosie si un joc jegos pt ciolan marca Iohanis-Orban, Pacat de Catu sa s-a bagat ca prostul in rahat. Si-a pierdut orice urma de credibilitate. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCat4evR Postat Martie 13, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2020 Ce diferenta vedeti voi intre PNL si PSD ? PNL e la guvernare, Iohanis a castigat alegerile. Ce au facut? Alegeri primari in doua tururi nu, legile justitiei nu le-au modificat, sunt cele votate pe vremea lui Dragnea, pensiile speciale nu le-au eliminat /limitat, procurori generali la parchete au fost pusi oameni numiti de ministrul justitiei, in ciuda avizului negativ CSM si a protestelor magistratilor, primari si parlamentari PSD trec cu bagaje la PNL , continua promisiunile de bani aruncati in pensionari, bugetari, primarii. Vi se pare ca s-a schimbat ceva in afara de fetele de le TV in ultima jumatate de an!? Nici macar alea... (pe unde ma uit eu...) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCat4evR Postat Martie 13, 2020 Autor Raport Distribuie Postat Martie 13, 2020 Nu stiu cum da PNL numai peste asa oameni... Crin care calca totul in picioare numai sa fie presedinte pentru o zi, Orban care se vede singurul posibil premier.... sunt atat de dezgustata.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.