Administrators redactor Publicat Martie 24, 2020 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2020 Informatii pentru gravidute despre coronavirusul COVID-19 Coronavirus in sarcina: Ce se stie pana acum despre riscurile pentru sarcina si nou-nascuti de la gravide care au avut virusul Sunt insarcinata. Ce se intampla cu bebelusul meu daca voi fi infectata cu noul coronavirus? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Martie 25, 2020 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 25, 2020 Coronavirus: Trebuie sa merg in continuare la programarile prenatale? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorinaionela Postat Martie 26, 2020 Raport Distribuie Postat Martie 26, 2020 Buna tuturor, Asta este intrebarea care ma framanta de cateva zile. Ceea ce vad la TV ma sperie cumplit ( cazul spitalului din Suceava), avand in vedere ca urmeaza sa fac 28 de saptamani si trebuie sa fac cateva analize. Bine inteles ca prin multitudinea de canduri se numara si acela de a nu mai face acetse analize, avand in vedere starea mea buna de sanatate, dar si activitatea bebelusului.Sa speram ca totul va fi bine! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Martie 26, 2020 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 26, 2020 Dorina, multa sanatate!!!! Sa speram ca totul va fi bine!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Martie 26, 2020 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 26, 2020 de citit Sunt gravida in timp de pandemie de coronavirus - anxietate si situatii la care inca nu stiu ce voi face Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Martie 27, 2020 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 27, 2020 Te gandesti sa nasti acasa?Nasterea acasa ar fi posibila in aceste conditii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.