Administrators redactor Publicat Mai 29, 2020 Administrators Raport Distribuie Publicat Mai 29, 2020 Legislația privind educația sexuală în școli a fost modificată în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților, după ce un amendament susținut de parlamentari PSD și PNL a fost introdus într-un proiect de lege privind drepturile copiilor. Aceștia vor ca materia să nu se mai numească educație sexuală, ci sanitară, iar predarea să fie făcută doar cu acordul părinților. Președintele Comisiei, deputatul PSD Adrian Solomon, a spus, pentru Digi24.ro, că astfel reglementarea este „mai cuprinzătoare” iar în privința acordului din partea părintelui el a declarat că decizia nu poate fi a „unor indivizi care vor să smintească națiunea asta”. o rusine atat pentru PSD cat si pentru PNL/ Educatia sexuala este absolut necesara pentru copii si nu este nici o rusine sa se faca in scoala. Voi ce parere aveti dragi parinti de la DC? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Mai 29, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 29, 2020 la noi se face cu acordul parintilor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velvet Postat Mai 30, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2020 eu sunt pro educatie sexuala in scoli, nu invaluita in alte cuvinte-sanitara,etc..suntem vai de capu' nostru la capitolul minore gravide, avorturi, etc...poate cu acord, ca materie optionala,desi ar trebui bagata-n trunchiul comun, ca materie de sine statoare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Mai 30, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2020 Inger ingerasul meu fereste-ma de bebeu! https://kmkz.ro/de-ras/doamne-apara-pazeste?fbclid=IwAR0Um_W-oIJwp1SeGWyexbLnKvTtQYJ2q3icBIV7F6A3xeazFY0H1wdQvu0 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
velvet Postat Mai 30, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 30, 2020 mda, viv ,aceeasi porcarie cu biserica...si sefii de-acolo ,sefi peste tot [vom] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana Postat Mai 31, 2020 Raport Distribuie Postat Mai 31, 2020 Eu nu am nimic impotriva sa se numeasca educatie sanitara, numai sa se faca! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Mai 31, 2020 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 31, 2020 Eu consider educatia in scoala ceva necesar. Sunt foarte multi parinti care NU stiu cum se abordeaza corect acest subiect cu copilul. O discutie cu un copil adolescent despre educatie sexuala nu se face cu hai mai bai si asa ... si cred ca majoritatea parintilor o evita. De asta, e necesara educatia sexuala in scoala. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Iunie 3, 2020 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Iunie 3, 2020 cu parerea voastra si contributiile de pe forum am publicat aici Educatia sexuala este necesara in scoli. Iata de ce credem asta - parerea Desprecopii Aseara am vazut la Digi o dezbatere intre partide pe aceasta tema - si cu ocazia asta mi-am dat seama ca aici la acest topic avem idei de mame USRiste. Atat parerea PSD cat si PNL sunt diferite de ale noastre. Va multumesc/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antmil Postat Iunie 3, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 3, 2020 la noi se face cu acordul parintilor Vai si ce bine e la noi! https://nursing.usc.edu/blog/americas-sex-education/ When only 13 states in the nation require sex education to be medically accurate, a lot is left up to interpretation in teenage health literacy. Research published by the Public Library of Science External link shows that when sex education is comprehensive, students feel more informed, make safer choices and have healthier outcomes — resulting in fewer unplanned pregnancies and more protection against sexually transmitted diseases and infection. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Postat Iunie 3, 2020 Raport Distribuie Postat Iunie 3, 2020 Nu stiu daca e vorba de mame USR-iste, sau pur si si simplu de oameni cu mintea deschisa , constienti ca educatia este obligatorie daca vrem sa iesim din stadiul in care se afla natiunea la ora asta. Romania e tara cu cel mai mare nr de mame adolescente pe cap de locuitor din UE. Romania e plina de adulti care au nevoie de educatie sexuala, care considera ca prezervativul este o porcarie inutila ce le anuleaza placerea , ca femeile merita violate , ca un minor se face vinovat de atragerea sexuala a unui pedofil, drept urmare pedofilul a facut "sex consimtit". Romania e o tara plina de pudibonzi si ipocriti. Romania e tara in care legile apara violatorii si condamna victimele. DA! Este mare nevoie de educatie sexuala /sanitara cum vor ei sa ii spuna, numai sa fie educatie. Copii si tineri urmaresc vlog-eri dubiosi, care promoveaza agresiunea sexuala, violenta, violul. Multe fetele nu stiu cum sa se protejeze de sarcini nedorite, tinerii nu stiu cum se transmit BTS-uri, nu stiu ca poti lua si HIV si hepatita, nu doar gonoree. In toata povestea asta din parlament nu doctrina partidelor primeaza, ci influenta dubioaselor coalitii si ONG-uri manevrate de BOR , teama de a nu pierde voturile "prea-crestinilor" si popilor . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.