Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 1,5k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Buna dimineata!

Anja, multumesc de intrebare  [flo2] Nu am mai scris pentru ca nu am mai facut nimic. Situatia a ramas in aer...vorbim doar prin e-mail. Nu ne vedem decat cand e strict necesar. Ieri ne-am vazut o singura data cand i-am dus la semnat niste documente. Nu stiu cum va fi cand va trebui sa lucram efectiv impreuna, dar deocamdata e ok asa.

Ant, ce de peripetii! Sanatate sotului sa se vindece repede degetul iar tu sa rezolvi cu maseaua fara dureri [flo2]

Miha, sa te acomodezi usor la 100%. cand citesc povesti despre fetele tale ma gandesc ca asa voi fi si eu peste cativa ani si imi place ideea.

Monica, imi pare rau... poate macar pe vara se deschide si la voi stadionul.

Ella, ce bine de voi ca ati iesit! suna bine spa, papa bun si plimbare! sa va fie de bine!

Astazi C are programare la oftalmolog. Probabil va schimba ochelarii dar vrea tot rama neagra. dupa consult trebuie sa ajunga rapid in cealalta parte a orasului la antrenament.

in sfarsit  s-a afisat si calendarul pentru admiterea in clasa a V-a. pe 26 trebuie sa imi iau o zi de concediu sa merg cu ea. 

Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata,

Anja, urmaresc 2 cuiburi. Unul de barza si unul de vanturei. Vantureii sunt o specie de soim. In cuibul lor depoziteaza partenerul soareci si sobolani cat soata sta pe pui. Morti.

La berze (nu au dismorfism sexual si nu poti recunoaste femela de mascul) partenerul aduce broaste, viermi, serpisori si uneori soricei.

Sunt curioasa si as vrea  sa  prind prima lectie de zbor.

Bună dimineața!

Antmil, vai ce pățanie! Bine că sunteți pe drumul cel bun! Sper să rezolvi ușor cu măseaua, și eu am o măsea de minte care mi se pare că s-a apucat să crească (chiar, la vârsta mea mai cresc măselele de minte?) și crește aiurea, spre obraz. Va trebui să o scot la un moment dat.

Strumf, am primit și eu niște cireșe de la țară, dar nu-s prea dulci. Și-s mici. A fost cam rece și nu-s coapte bine încă.

Mihaela, adaptare ușoară la program 100%!

Anja, colecistul nu m-a mai supărat, sper să mă țin și de tratament  [batcap] .

Mariana, pe unde ai dispărut? 

Trebuie să fug că mă așteaptă o ședință azi și n-am pregătit-o.

O zi frumoasă!

As avea foarte mult de spus, dar tastatura asta  ma scoate din sarite. Nu am  avut timp  sa  o schimb.

Strumphi, foarte  frumoasa rochita printesei.

Antmil imi pare rau de ce a patit sotul tau. Sper sa se recupereza bine.

Ieri am avut zi  de seriale  cu fii-mea. Ne-am uitat la Vikingii. Frumos serial! Apoi am cumparat carti despre vikingi, poeme  scrise in norvvegiana veche si traduse in engleza, carti despre rune si cum sa le citim, carti de tarot cu Ygdrasil. [:)]

Daniela, da, măselele de minte cresc la orice vârsta. Cam când ii vine omului mintea la cap :)). Glumesc, desigur. 

Viviana, dacă înveți sa citesti rune, sunt destule pe aici pe insula. O parte la muzeu, o parte împrăștiate pe la biserici. Poate ajungi și pe aici :). 

Offf, numai la noi nu... :((

Asteptam macar acum, de la 1 iunie, daca nu de pe 15 mai.

O sa mai intreb, sa vad ce mai zice dna lor... dar si ea asteapta sa-i duca pe stadion. 

Pe stadion era o pancarta mare (inainte de 1 iunie) in care scria ca este permis doar accesul sportivilor profesionisti (adica cei de inalta performanta, nu copii)...deci... nu stiu.

Ca si eu ma gandeam ca mare risc nu e, si grupa lor e mica, sunt putini si ii poate distanta. E vara, aer liber, nu au nevoie de dusuri, vestiare...

Ma gandisem ca a ramas restrictia aia cu grupurile mai mari de 3 persoane care nu fac parte din aceeasi familie. Desi la evenimente (petreceri, reuniuni familiale) sunt permise max 8 persoane in interior, 16 in aer liber. Asa ca sportul ar putea fi asimilat cu o reuniune/petrecere, zic eu :))

Pai nu ar trebui sa fie in toata tara la fel? Ce, capitala e stat in stat?

Servus pinguini

Ant, ce peripetie...numai bine sotului tau, sa se refaca repede..si tie succes la dentist.

Anja, am fost doar duminica la un hotel cu spa, in Andermatt (centrul tarii)...e si statiune de ski...hotelul e al unui investitor egiptean (the Chedi)...luni ne-am plimbat la lac, il cheama Urnersee si e parte din lacul Luzern.

Am luat si eu cirese acum 2 saptamani, de la magazinul turcesc, mari si negre, ft ft dulci..15 franci kg  [zirea]

Sa va povestesc despre proiectul meu si al cumnatei...ne-am facut vecini  [pk]  [pk]  [pk] azi am luat cheile..au inchiriat casa pe randul din fata noastra, din dormitorul Marciei si gradina vedem curtea lor si dormitorul mare...o sa ne aruncam chiftelute  [:D]  ap. unde stau acum trebuie eliberat pana la sf.lui septembrie, pt ca vor renova...si au tot cautat in oras, dar nu le-a placut nimic...pana cand la inceputul lui mai a aparut casa asta, incepand din august...anuntul a aparut seara, am trimis mesaj la firma de inchirieri a 2a zi, mi-au dat nr.chiriasei, i-am scris si seara am vazut casa..am fost primele...cumnata oricum stia cum arata, dar ei au chiar chestii in plus : in boxa, care e impartita in 2 de scari, in dreapta, e facuta o camera, cu parchet si usi...acolo va fi biroul nepotului...el vroia sa doarma acolo, dar nu are cum, pt ca in stanga sunt tevile de la/pt diverse si e galagie...noi stam de 11 ani aici, i-am scris si un e-mail tipei de la firma si ea a zis ca o sa ia in considerare faptul ca e fratele meu..intre timp am aflat insa ca va tb inchiriata cu 1 iunie si nu 1 august...au zis ca nu vor asa, documentele le trimisesera deja..saptamana trecuta i-am scris tipei de la firma si mi-a raspuns inapoi ca daca fratelo vrea casa cu 1 iunie, o poate avea..au avut multe aplicatii, dar vor sa le-o dea lor  [:)] le-am scris, le-am propus sa ii ajut eu cu chiria la ap.pt 2-3 luni, asa ca au zis da...i-am scris tipei ca da, a 2a zi am sunat-o si mi-a spus ca o cunostinta a proprietarilor (e casa de pensii a bancii noastre concurente  [:D]) ar fi primit casa, dar vroiau de la 1 iulie...cei de la inchirieri au spus ca nu se poate, pt ca ei au multe persoane interesate cu 1 iunie, asa ca nu accepta 1 iulie (daca acceptau 1 iulie, fostii chiriasi plateau chiria pt iunie, ar fi fost nedrept pt ei, mai ales ca erau persoane interesate)...deci faptul ca eu stau aici de 11 ani a contat...nu va spun cat de mult ma bucur...fratelo si cumnata sunt si ei ft bucurosi...le place mult casa, pretul e ok (desi platesc cu 500 fr mai mult decat noi)...cum spune neamtul : Ende gut, alles gut  [:D]

Acum suntem cu cumparaturile pt diverse pt casa, mobila etc etc ..parca m-as muta eu, imi place mult proiectul asta  [:D] cei care au stat inainte, nu au avut grija de gradina si de curte, unde sunt diverse plante...parca era jungla la ei  [zirea] deja de saptamana trecuta am aranjat eu plantele...azi ma ocup de gradina...Marco pune lampile..colega cumnatei va monta mobila noua, cica ii place mult sa monteze...se muta insa saptamana viitoare, transportul e organizat deja.

Editat de

Si sa va povestesc ce-am patit aseara...am mers la un magazin de mobila, pe usa scria ca e deschis pana la 21.30...cumnata se tot uita la dulapuri, lampi, am pierdut o groaza de timp...la un moment dat, am vazut ca intr-o parte se stinsesera luminile, unde eram noi insa era lumina...la 20.15 mergem la casa sa platim si cand colo, nu mai era nimeni  [zirea] usile incuiate, nici piciorus de angajat...am ajuns la iesirea de siguranta, ajunsesem la depozit, nici acolo nu mai era nimeni...asa ca am sunat la politie, politistul cica : pai eu ce sa fac, ca nu am cheie  [:D] si eu i-am zis ca doar n-o sa dorm in magazin...nu aveam nici macar apa...a zis ca o sa gaseasca o solutie...intre timp, ne-am uitat la usa si am vazut ca are ca un bat, in capatul caruia scria exit..am tras de el si s-a deschis usa...jos mai era tot asa o usa...cea de sus s-a inchis dupa ce-am iesit noi, cea de jos insa nu...am sunat iar la politie, am vorbit tot cu respectivul, i-am spus ca am iesit, dar usa de jos e deschisa...el cica sa stau sa astept, ca vine cineva sa ne caute  [:D] i-am zis ca nu astept, poate sa ne caute acasa  [:)]

Sincer daca vroiam, puteam sa plecam cu orice de-acolo...asta fara probleme...eu nu inteleg cum de nu verifica nimeni daca mai e cineva in magazin  [batcap] se poate ascunde cineva si le goleste depozitul dupa...pe usile spre depozit scria ca au alarma, dar nu aveau.

Ma gandeam sa le scriu un e-mail si sa reclam...nu se poate sa inchizi magazinul fara sa vezi daca mai e cineva inauntru  [smulgpar] dar mai bine nu, cine stie ce idei mai au. 

Acum fac misto cu cumnata, nu mai stam in nici un magazin pana se inchide  [:D]

Editat de

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...