Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

laura25, voi cum sunteti? pregatiti party saptamana viitoare? [bis] 

Party cu iepurii ce se tin gloata dupa morcovii din dosurile noastre doar daca facem ... De asta nici nu mai scriu ca m-as lamenta tot timpul si incerc sa ma abtin.  Petrecerea se amana o saptamana pt ca imediat, luni, pe 15 au prima proba la examen. 

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,5k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Ahhhh...concediul....am ratat Iralanda, am ratat Suedia, am ratat Londra anul asta. Macar am avut Spania la inceputul anului.

Eu nu imi iau concediu deloc pina nu se normalizeaza cit de cit situatia. Nu are sens sa stau acasa mai ales ca la companie ne-a anuntat ca ne lasa sa pastram toate zilele de vacanta pentru anul urmator (in general, sintem obligati sa ne luam toate zilele de vacanta si nu avem voie sa "carry over" decit o saptamana care si aia expira pe 30 mai in urmatorul an). Eu am dreptul la 5 saptamani de vacanta pe an...anul asta am luat o saptamana (pastrata de anul trecut) asa ca in 2021 pot trece cele 5 saptamani de pe 2020. M-am jurat ca daca se linistesc treburile, imi iau traista in bat si calatoresc. INtre timp insa, astept cuminte kayakul si paddle board si ma dau la mine in sat seara sau in weekend. Excursii de o zi pe ici colo ca inca nu ma simt in stare de stat la hoteluri. 

Iata ca am reusit din 13 martie sa lucrez de acasa asa ca nu mai mi-e tarseala sa plec ca nu-s fizic prezenta in birou. Oricum, nu ne intoarcem la munca (de luni) in conditii normale. Nu sintem obligati sa revenim 5 zile pe saptamana - de la bun inceput maxin sint 4 zile (vineri acasa pentru a face "deep cleaning" in birouri). Eu voi incepe cu 3 zile.  Facem prin rotatie (echipa A si echipa B) o saptamana in birou si una acasa (sa avem timp sa identificam potentiale simptome daca apar si nu expunem tot personalul odata). 

Eu nu am chef sa merg inca la lucru. Pana cand ne mutam, in iulie e asa, cine vrea sa mearga, dar mai bine sa nu mergeti. Nu stiu cum va fi mai incolo. Oricum eu am decis sa lucrez 2 zile de acasa. 

De azi cea mica merge la scoala 2 zile pe saptamana si o miercure din 2. Sunt 8 in grupa ei. Asta e iar o problema: cum sa mergi la lucru cand copiii inca nu merg la timp plin la scoala? Cea mare nu va mai merge anul asta. Nu are sens, ei imediat iau vacanta. In plus trebuie sa ia tramu, deci nu.

Eu abia astept vacanta :)). Vine peste o luna. Mergem prin Franta daca nu se deschid granitele, daca se deschid incercam poate Spania. Nu stim exact, dar oricum sunt multe chestii de facut.

Buna ziua, 

am citit din urma tot, dar nu stiu cu ce am ramas...

Eu sunt dupa 2 zile de CO in care m-am mai relaxat un pic, dar tot obosita ma simt...

Strumph, copii raman cu socrii mei. Mai au putin si incep vacanata. Am ratat poza din gradina, dar i-am admirat pe fb.

Monica, nici ai mei nu au reluat antrenamentele... pentru M ar fi saptamana viitoare. La R nu stim.

Ant, sanatate multa sotului!

Laura, bafta multa! Am si eu un nepot care da examen si este si el destul de stresat.

Miha, imi place mult cum povesteti de fete....

Am gradinarit putin, imi trag sufletul la un ceai verde.

M-am uitat  azi in supermarket sa iau lumanari de pus pe tort si nu am gasit. Mai caut data viitoare poate gasesc.

Am bagat un ochi acum pe etsy sa vad ce gasesc. Mi-a placut asta!  [:-)))]  [:-)))] https://www.etsy.com/uk/listing/597287245/funny-birthday-candles-rude-candles-joke?ref=hp_rv-3 Mai ieftin ies daca iau doar 2 cifre  [:-)))]  [:-)))]  nu dau eu aproape 5 lire pe lumanare, n-am baut gaz!  [alcool]

Laura25, totul va fi bine, ai sa vezi  [pup] si poti sa te lamentezi cat vrei, ca eu am si coronita la asta  [:I]  Multa bafta gemenilor! 

Ant, sotul meu nu cred o sa mearga la birou deloc anul asta. Pot munci doar de acasa, ca doar s-au descurcat in lockdown, or sa se descurce si dupa. El oricum lucra de acasa o zi pe sapt si pana la carantina, dar mereu avea meetinguri la care trebuia sa fie fizic acolo. Nu duce dorul deloc nebuniei din Westminster si nici costumului. E cel mai fericit in blugi si tricou  [:D]  Kayak si paddle board?!  [fri]  Ce curajoasa esti!!! 

Coca, azi am primit si noi email de la scoala cu mai multe detalii despre cum va fi cand va reincepe mandra scoala si mi se pare totul asa .. nici nu stiu cum sa ii zic, mai mult decat aiurea, pe dos. Vor fi impartiti in  bubbles  si nu vor avea voie sa se joace cu nimeni altcineva din bula lor, la baie doar cate unul si doar cu permisiunea profului de la clasa, culoare separate... totul schimbat. Mi-e teama de cum va reactiona Sophia, stiu ca va fi dificil. Orice schimbare o da peste cap, dar cel mai tare o va durea izolarea si faptul ca nu va putea socializa cu cine vrea si simte in acea zi/pauza. Eh.. om trai si om vedea. 

Gata ceaiul, plec la biciclit!

[bicla] 

Strumph, sa stii ca noi ne facem mai multe griji ca ei. Asa si aici, tot felul de reguli, nu ai voie sa te joci decat cu copiii din bula ta etc. DAr copiii se adapteaza incredibil de usor. Eva a venit f fericita acasa, nimic nu i s-a parut aiurea :))).

Strumph, asa au fost si la noi copii impartiti in cohorte. La cea mica dintr-o clasa au facut 2 cohorte, la cea mijlocie din 3 clase au facut 4. Ce nume aiurea. Mi se pare mai frumos bubbles. In fine. La noi cel mai mare inconvenient a fost antibacul folosit foarte des. Multi copii s-au plans de usturimi, rani. Acum dupa o luna de cohorte au revenit la normal. De ieri au renuntat si la regula de 1m. Eu zic sa ii explici fetei noile reguli si sa ii spui ca daca le respecta vor reveni mai repede la cum a fost inainte  [:)]

Anja, nu am mai plantat nimic. A fost canicula mai multe zile iar noi am fost ocupati cu transformarea unui loc de joaca in peluza. Am avut piatra sub leaganele la care am renuntat acum 2-3 ani. Nici nu mai stiu cand exact.. Am muncit cateva zile sa o caram, sa sapam. De abia aseara am reusit sa finalizam proiectul scos piatra. La ce emisiuni te uiti? pe canale suedeze?

Ant, este epica exprimarea ta "sint in vacanta la birou". Vad ca esti obisnuita sa scrii sint.

Fleur, cum mai sunteti?

aminna, ce articol fain ai pus. L-am trimis si unui coleg. Cum se scrie istorie fara intentie. Nu mai zic de umflat contul  [pk]

Ella, ce peripetii. Vreti sa ajungeti pe prima pagina din ziar. Ma bucur ca v-a iesit pasenta cu inchiriatul langa voi. Mare avantaj sa fiti asa aproape.

Ant, este epica exprimarea ta "sint in vacanta la birou". Vad ca esti obisnuita sa scrii sint.

Oh da...da...da...incerc dar iese 50% :) :) 

Am plecat cu mult inainte sa se schimbe regulile. 

Editat de

Pana la urma e posibil ca Silvia sa facă mai mult decât nimic :). Au dat azi liber la turism, așa ca poate vor avea nevoie de personal unde a încercat ea. 

Am trecut ușor peste săptămâna asta, mai am mâine. Nu am simțit ca am stat mai mult la job, am făcut niște chestii diferite de ce fac eu de obicei, am răspundere pe partea de biochimie și am avut de făcut întreținerea trimestriala a aparatelor, ieri. Iar azi Pt ca răspund și de verificarea calității (suntem laborator autorizat) avem mult de lucru pe partea de a menține calitatea și am fost azi in comisia care verifica intern, control pe verticala se numeste. E nou Pt mine și a fost foarte interesant. 

Acum stau pe terasa și profit de soarele care se duce spre apus (ajunge abia peste vreo 4 ore acolo, dar dispare din curtea noastră cam in 30 min). 

Seara frumoasa! 

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...