viviana Publicat August 20, 2020 Raport Distribuie Publicat August 20, 2020 Pe 27 septembrie vor avea loc alegerile locale.Va duceti? In contextul pandmiei cred ca va fi prima oara cand nu voi participa.Voi? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat August 20, 2020 Raport Distribuie Postat August 20, 2020 Sigur voi participa.Cu masca, pastrand distanta si cu gelul dezinfectant la mine.(Eu mereu spun ca atata timp cat mergem la piata si hypermarket dupa cumparaturi si locuim la bloc ... mai rau nu poate fi :-) masca si dezinfectant si mergem inainte) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielag Postat August 20, 2020 Raport Distribuie Postat August 20, 2020 Și eu zic precum Sziv, nu are ce să fie mai rău decât la piață / magazin. Și eu merg. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat August 20, 2020 Raport Distribuie Postat August 20, 2020 Da, voi merge la vot. Nu difera cu mult aglomerația de la secția de vot cu cea din magazine sau transportul în comun. Din anii anteriori știu care este intervalul orar mai puțin aglomerat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat August 20, 2020 Raport Distribuie Postat August 20, 2020 Categoric DA. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepco Postat August 20, 2020 Raport Distribuie Postat August 20, 2020 eu nu voi avea carte de identitate, dar oricum nu mergeam. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepco Postat August 20, 2020 Raport Distribuie Postat August 20, 2020 problema mea e... trimiteti copiii la scoala in lunea de dupa duminica votului? aveti incredere? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat August 20, 2020 Raport Distribuie Postat August 20, 2020 problema mea e... trimiteti copiii la scoala in lunea de dupa duminica votului? aveti incredere?Adică? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat August 20, 2020 Raport Distribuie Postat August 20, 2020 Adică nu garantează nimeni ca vor fi dezinfectate impecabil școlile (spatiile) în care se vor amenaja secțiile de votare. În anii anteriori abia aveau timp sa pună la loc băncile și scaunele și sa dea cu matura sau mopul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana vio Postat August 20, 2020 Raport Distribuie Postat August 20, 2020 (editat) x Editat de August 23, 2020 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.