Pepco Postat August 20, 2020 Raport Distribuie Postat August 20, 2020 nu pot cita, dar... dana_vio, din pacate, nu am copii dupa sesizarile catre administratie, primarie, maine prefectura sau consiliul judetean, ce nimeresc, plus ministerul educatiei... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepco Postat August 20, 2020 Raport Distribuie Postat August 20, 2020 Letitia1, unitatile de invatamant din romania functioneaza ca sectii de votare, nu stiu la ce ora se va incheia votarea duminica, dar pe urma oamenii supraveghetori raman sa numere voturile, nu se stie la ce ora pleaca de acolo, apoi cine sta noaptea sa dezinfecteze spatiile? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat August 20, 2020 Autor Raport Distribuie Postat August 20, 2020 problema mea e... trimiteti copiii la scoala in lunea de dupa duminica votului? aveti incredere?De ce sa-i trimita daca lunea dupa votare scolile vor fi inchise?====================in Bucuresti de exemplu intotdeauna dupa votare, aproape 70% dintre scoli au fost inchise luni.Ca si in alte orase probabil. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaghe Postat August 20, 2020 Raport Distribuie Postat August 20, 2020 Sigur ca da, mi se pare foarte important sa ma duc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat August 21, 2020 Raport Distribuie Postat August 21, 2020 Sigur ca merg Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi8 Postat August 21, 2020 Raport Distribuie Postat August 21, 2020 la vot mergem cu siguranta (si o sa fim si in siguranta, cu masti, gel dezinfectant etc) fetele se vor duce luni la scoala, daca e deschisa. C e mare o sa isi dezinfecteze singura banca. la mica nu e sectie de votare la gradinita, deci e ok. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepco Postat August 21, 2020 Raport Distribuie Postat August 21, 2020 (editat) viviana, nu imi aduc aminte sa fi fost scolile inchise in lunea de dupa votare... poate in bucuresti... edit. autoritatile locale nu au un raspuns pentru aceasta problema, acum. Editat de August 21, 2020 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat August 21, 2020 Raport Distribuie Postat August 21, 2020 Pepco, din câte știam, când sunt alegeri, se urgenteaza eliberarea cărților de identitate si/sau se prelungește programul de lucru cu publicul, la evidenta populației. Tocmai ca să poată participa la alegeri și cei cărora le-a expirat actul de identitate. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Postat August 21, 2020 Raport Distribuie Postat August 21, 2020 Dar alegerile se tin asa prin salile de clasa? Toate salile?Nu cred. Sunt la intrarea in scoala, in hol. Si sa nu ne paranoizam ca nu'i scoala dezinfectata pt a doua zi. Pai e la fel ca in magazine, ca in viata reala. Nu dezinfectam intr-una tot. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat August 21, 2020 Raport Distribuie Postat August 21, 2020 eu nu voi avea carte de identitate, dar oricum nu mergeam. de ce, e comod sa nu ai acte valabile? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.