Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de August 2021 (Pepenasi de August)

Recommended Posts

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Buna! Voi naște si eu in august...posibil pe 29. Voi cum va descarcati cu arsurile? Cum reusit sa le combateti? Pupici si sarcina usoara![/quote Buna! Pentru arsuri poți lua gaviscon comprimate! Eu am avut arsuri in primul trimestru.

Buna! Multumesc mult pentru sfat. Sarcina usoara!

Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Buna, voi cum va simtiti? De cateva nopti nu pot dormi, si fetita e ft agitata si misca non stop..unde mai pui arsurile gastrice...e horror..nici apa plata nu ne mai prieste :( au fost si caldurile astea groaznice care inrautatesc tot. Eu sunt mai mereu agitata, ma misc tot mai greu, simt presiune in burta parca sta sa explodeze, simt intepaturi peste tot. Ma gandesc cu groaza ca urmeaza inca o zi si inca o zi si tot asa... parca am ajuns la capatul puterilor

• 2 weeks later...

Buna, voi cum va simtiti? De cateva nopti nu pot dormi, si fetita e ft agitata si misca non stop..unde mai pui arsurile gastrice...e horror..nici apa plata nu ne mai prieste :( au fost si caldurile astea groaznice care inrautatesc tot. Eu sunt mai mereu agitata, ma misc tot mai greu, simt presiune in burta parca sta sa explodeze, simt intepaturi peste tot. Ma gandesc cu groaza ca urmeaza inca o zi si inca o zi si tot asa... parca am ajuns la capatul puterilor

Buna! Stiu ce inseamna parca e toată burta plină de bebe săracul cum s-o descurca in asemenea înghesuială? Nu avem ce sa facem Decat sa asteptam. Nu dorm , am picioarele umflate, am arsuri nu  imi gasesc locul, sunt irascibila si mor de cald. 

• 2 weeks later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...