Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Jurnal de pandemie editia 2021

Recommended Posts

După ce socra-miu a tot încercat sa vorbească cu doctorul de familie, cind in sfirsit a prins-o i-a spus sa fie sănătos ca eu nu face așa ceva și sa-i sune el pe aia cu programarea. Noroc ca-i dădusem eu numerele și a suna. A găsit loc pe la începutul lui Martie. Varamiu care e cu 30 de animai tinar s-a vaccinat deja.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,6k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Mi se pare cel putin lipsita de empatie daca nu iresponsabila atitudinea medicilor de familie. Inteleg ca a ti programa toti pacientii admisibili consuma timp, dar sa nu ii ajuti pe cei care iti cer asta mi se pare jalnic.

Exact! Mai ales cind temsuna persoane de peste 80 de ani care nu au acces la laptop etc.

• Administrators

Incredibil ca am ajuns si aici insa am ajuns...

Ieri si aseara au zburat deasupra casei elicopere non stop. 

Ieri au fost manifestatii urate impotriva masurilor de lockdown de aici.

Iar ce au facut aesti idioti este incredibil de urat - au ars centre de testare - au dat cu bolovani in geamuri de spita, au ars masini si au atacat cu pietre si stile incendiare politistii...

Si urmeaza si alte proteste...

Nu inteleg ce ii mana pe acesti oameni spre aceste fapte....

foarte trist - asta este cand orice idiot are acces la retele sociale...

Incredibil ca am ajuns si aici insa am ajuns...

Ieri si aseara au zburat deasupra casei elicopere non stop. 

Ieri au fost manifestatii urate impotriva masurilor de lockdown de aici.

Iar ce au facut aesti idioti este incredibil de urat - au ars centre de testare - au dat cu bolovani in geamuri de spita, au ars masini si au atacat cu pietre si stile incendiare politistii...

Si urmeaza si alte proteste...

Nu inteleg ce ii mana pe acesti oameni spre aceste fapte....

foarte trist - asta este cand orice idiot are acces la retele sociale...

Am vazut si eu la tv....cumva mi se pare curios ca in Olanda nici macar masca nu a fost obligatorie pina acum vreo 2 luni(nu stiu exact cind s-a introdus obligativitate), adica asa mari restrictii nu au fost in Olanda si acum ca au bagat interzicere de iesire...fac asa un circ.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...