Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

La noi nu te intreaba nimeni de ID cand iti cer certificat la intrarea in diverse locuri. Cica doar politia si jandarmeria are voie sa iti ceara actul de identitate, asa ca te duci doar cu certificatul pe tel sau printat , scanezi si intri fara probleme. 

Bineneteles ca asta duce la o gramada de falsuri si intrat cu certificatul altuia .... 

Postat

Cei de la Moderna am inteles ca se lauda ca boosterul lor e mai eficient decat toate celelalte. Am o prietena care a facut pfizer primele 2 doze si ar vrea sa faca booster cu Moderna. Eu am ramas la Pfiezer si a 3-a oara. 

Postat

deci clar inutile certificatele.

eu am patit 2 zile consecutive asa: mers cu familionul la restaurant, am uitat acasa act de identitate emis de guvern pt un copil. nu ne-au lasat sa intram

a doua zi, ma intalnesc cu o colega la cafenea. eu ajung prima. ma intreaba vanzatoarea daca stau sau e to go. ii spun ca stau, imi cere covid certif + id. apare colega. ii spune ca ia cafea to go, nu ii cere nimic, apoi colega linistita se aseaxa la masa si stam la taclale o ora.

Postat

Laura, Moderna chiar are concentratie de 3 ori mai mare fata de Pfizer. Acum mai si trebuie tolerata.

Eu personal inca nu stiu ce voi face dupa Pfizer + Moderna. Daca as avea de ales as alege Pfizer din cauza efectelor secundare.

Postat

De ce sunt egale cu zero certificatele? Faptul ca nu sunt verificate cum trebuie e alta problema. SI aici la McDo daca nu spui ca ramai la masa si apoi te asezi nu te verifica nimeni la casa, dar apoi dupa un timp petrecut la masa vine cineva si te verifica.

Felicitari Monica, asa sa fie!

Deci l-a noi s-au inchis scolile deocamdata, cu 2-3 zile inainte de data prevazuta si ramanem acasa pana pe 10 ianuarie. Deocamdata, ca se poate prelungi. Online incepand cu 7 ianuarie.

S-au inchis restaurantele, barurile, cinema-urile, salile de spectacol. Probabil urmeaza toate activitatile interioare, anunta maine iar ce si cum.

Omicron a lovit puternic si aici, deja peste 5000 de cazuri pe zi si suntem in crestere de cazuri.

Multe persoane si membri de familie ale persoanelor din anturajul meu sunt pozitive, ceea ce era foarte rar in celelalte valuri.

Calatoriile neesentiale sunt iar nerecomandate, ceea ce nu a impiedicat pe multi sa plece la mare, la soare sau in State.

Singura speranta e ca omicron sa fie realmente mai bland, se va vedea dupa evolutia numarului de spitalizari. Deocamdata decesele zilnice sunt cu o singura cifra dar cine stie. Vom trai si vom vedea.

Postat

Da, la noi au spus deja ca numai covod pass nu e suficient (covid pass=ca ai minim doua doze de vaccin). Asa ca de maine avem recomandările ce le-am avut in iarna-primăvara trecută: munca de acasa unde e posibil, fără petreceri publice de anul nou, fără cluburi, la restaurante max 8 la o masa și din același grup, nu mai e voie la bar, distanta de min 1 m, un nr max de persoane pe m pătrat in magazine. 

Sa vedem dacă la omicron vor ajunge acestea. 

Postat

Mersi, asa sa fie!

Pana una alta m-a cam lovit doza 3, m-a durut bratul, si la locul intepaturii si parca a mers pe interior, ajungand pana in zona subratului, spre fata si frisoane aseara, m-am imbracat bine, mi-am us paruta groasa, si nimic. Febra nu am avut deloc. Aproape ca ajunsesem sa ma intreb ce au bagat in vaccin, ca parca la doza 1+2 nu am avut chiar asa :))

Acum e ceva mai bine...

Sa fie cu imunitate mare, Monica! 

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...