Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Transparenta vaccinarii

Recommended Posts

Romania parea ca sta bine la vaccinarea anti covid, pana cand trasparenta aratata brusc de catre ministerul sanatatii ne-a aratat cam cate persoane s-au “bagat in fata” la coada vaccinarii.

Voiam doar sa imi exprim indignarea, eu incercand de zile bune sa programez pe cineva din etapa 2 pentru vaccin in Bucuresti.

https://m.hotnews.ro/stire/24652859

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Trăim în România, credeai ca peste noapte toți, dar absolut toți romanii, de la vladica pana la opinca, au devenit exemple de corectitudine și cinste întruchipata, și ca nu va încerca nimeni sa se vaccineze cu prioritate, deși nu ar avea dreptul?!? Când in fiecare zi, sub ochii noștri, se petrec tot felul de abuzuri, ilegalități, încălcări ale legilor, șamd?

Editat de

Eu nu inteleg ce se intampla? Se face o vaccinare paralela? SI cum se ajunge pe aceasta lista?

Asa cum au fost vaccinati profesorii prioritar saptamanile astea, pe baza de lista intocmita la nivelul scolii si data mai departe catre inspectorat, apoi DSP. S-au facut liste in cadrul unor insititutii si au fost centre dedicate pt acele institutii  (SRI, MAI, MAPN) . Eu asta am inteles.

Pe de alta parte, eu am inteles (poate gresesc) ca nici persoanele din caminele de batrani de exemplu nu au fost vaccinate in urma programarii in platforma, ci pe baza de liste si organizare paralela cu ce se intampla prin intermediul platformei .   

La început, când a fost deschisa platforma de vaccinare pentru programări etapa a 2a, se vedeau toate centrele de vaccinare, inclusiv cele cu circuit închis, dedicate vaccinării cadrelor medicale, celor din armata, jandarmerie, mai, samd. După câteva reglări și update-uri ale platformei, omul de rand, eligibil pentru etapa a 2a, nu a mai putut vedea aceste centre în lista. Exemplu - la Ploiești apărea pe 15 ian un centru de vaccinare la o unitate militara (plus câteva aflate în spitale) , ulterior centrul a dispărut din lista, acolo se vaccinau cei din diverse structuri. La fel și mare parte din centrele existente în spitale, văzute de mine pe platforma, în data de 15 ian. Dacă nu vedeam, poate nu credeam să-mi fi povestit cineva. Am stat calare pe platforma, zilnic, timp de mai bine de 2 saptamani, pana am reușit să-mi programez soțul, pe care platforma nu-l recunoștea inițial ca bolnav cronic, deoarece nu erau încărcate corect și complet informațiile din siui. Nici medicul de familie nu mi-l putea programa, am reușit cu chiu cu vai, după ce am stat o ora pe apel în așteptare, când am sunat la call-center. 

Si, in afara de asta, situatia reala este ca multi au anulat vaccinarea si au putut propune o alta persoana in loc, care sa benegicieze de doza deja deschisa. Din orice grupa era, important era sa nu se piarda doza respectiva, pentru ca nici asa nu mi se pare corect, sa arunci un vaccin si asa greu de obtinut si de gasit.

Am citit pe rovaccinare.ro, la comentarii, multi cetateni se plang ca merge prost platforma, iar cam tot atatia, din alte orase, se declara multumiti. Parerea mea estr ca ar.necesita ceva imbunatatiri cu programarile acestea, cum de in unele locuri merge si in altele nu, nu pot sa-mi explic. Dar nici nu ma.mira, nu am.vazut pana acum vreun sistem care sa functioneze brici la noi, ca sa ma mir de asta ca da rateuri. 

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...